VIDEO FOTO Un analfabet care culmea are permis de conducere este autorul accidentului mortal produs în noaptea de Revelion în fața Căminului Cultural din Liteni – Moara

Mafia permiselor de conducere a mai făcut o victimă pe șoselele din județul Suceava. George Parașteac (25 de ani) a murit mult prea tânăr în fața ochilor prietenilor săi. Acesta a fost lovit violent de o mașină chiar în noaptea de Revelion, în momentul în care tinerii sărbătoreau trecerea în anul 2020.

Individul care l-a spulberat cu mașina a fugit de la fața locului, fiind găsit a doua zi de către polițiști. Acesta se numește Ciprian Costel Troia (21 de ani), din comuna Berchișești. Troia a fost găsit la domiciliul lui Ion Ferar, din comuna Șcheia. În curtea celui din urmă se afla și autoturismul Peugeot 307 condus de Ciprian Costel Troia în noaptea fatidică.

Ulterior, șoferul criminal a fost reținut și arestat preventiv pentru 30 de zile, în sarcina sa fiind reținute infracțiunile de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Accesând contul de Facebook al lui Ciprian Costel Troia sau cum îi place lui să-și spune „Ciprian Bos” ajungem să ne punem întrebarea: cum a reușit un analfabet, care nu este în stare să scrie o propoziție corectă, să intre în posesia permisului de conducere?

Vă oferim câteva mostre din cugetările de pe Facebook debitate de către „Ciprian Bos”:

Oare nu ar fi cazul ca cei de la DNA Suceava, DGA Suceava sau alte structuri de profil să înceapă să își facă treaba și să analizeze modul în care reușesc unele exemplare să obțină permisul de conducere? Oare cei de la IPJ Suceava nu își dau seama că mita oferită pentru obținerea permisului de conducere contribuie din plin la menținerea județului în fruntea nefericitului top al persoanelor moarte în accidente rutiere?

George Parașteac, de acolo de unde ai ajuns, te rog să ne ierți pentru că le permitem analfabeților să obțină permisul de conducere și apoi să ne omoare pe străzi!!

Sursa  foto: Facebook/ Ciprian Bos

Comentarii

nely

02.01.2020 23:20

dezastru cu generatia de azi 😥

Gabriel

03.01.2020 23:35

 Nely, nu e asa o intreaga generatie. Am patru copii care si-au ros coatele in facultati si acum sunt ingineri in strainatate, si au prieteni si colegi care au facut la fel. Nu va mai plangeti de generatia de azi, ca noi i-am crescut! 

Adauga comentariu