VIDEO FOTO Un recidivist recent eliberat din închisoare a tâlhărit o femeie în centrul Sucevei

Ieri, la ora 15.52, Poliţia municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 despre faptul că, în zona CEC Bank de pe strada Curtea Domnească, doi cetățeni au prins autorul unei tâlhării.

Polițiștii deplasați în zona parcării din fața bisericii Sfântul Dumitru l-au identificat pe un tânăr care era reținut de doi bărbați. Acesta a spus că a smuls poșeta unei doamne după care a fugit pe o distanță de circa 20 de metri, fiind prins de către cei doi suceveni.

Totodată, în zonă se afla și victima tâlhăriei, respectiv Teodora L. (54 de ani), din Suceava, care a declarat că individul a împins-o și a reușit să-i smulgă geanta, după care a fugit. Ulterior, tâlharul a fost reținut de doi bărbați, care se aflau în preajma. Femeia a fost rănită la umărul drept, însă nu a dorit să primească îngrijiri medicale.

Autorul tâlhăriei a fost identificat în persoana lui Alexandru – Nicolae Cuciureanu (19 ani), din orașul Solca.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de „tâlhărie”, tânărul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

Cuciureanu demonstrează că serviciile sociale sunt „praf”

Alexandru – Nicolae Cuciureanu este dovada clară că serviciile sociale de la noi din țară sunt „praf”. Tânărul a crescut la o casă de copii din Solca, însă este clar că educația de care a avut parte nu l-a ajutat cu nimic în viață.

Pe la vârsta de 12 ani, Cuciureanu a început să fie implicat din ce în ce mai des în altercații fizice ce aveau loc în interiorul centrului de plasament.

Ulterior, după vârsta de 15 ani, adolescentul s-a apucat de furat mașini pentru a se plimba cu ele atât prin Solca cât și prin localitățile din preajmă.

În cursul anului 2016, Cuciureanu a fost implicat în violarea unei fete de 15 ani. Împreună cu un alt tânăr, acesta a dus-o pe minoră în casa unui fost primar din Solca, unde toți trei au violat-o, după ce au îmbătat-o. Pentru această faptă el a fost introdus într-un centru de reeducare, iar după împlinirea vârstei de 18 ani a fost transferat în Penitenciarul Botoșani de unde a fost eliberat în urmă cu aproape patru luni de zile.

Sursa foto: Facebook/ Gabi Ando

Adauga comentariu