VIDEO FOTO Un TIR încărcat cu cherestea a fost lovit de trenul Suceava – Putna, la Dornești

În această dimineață, un camion încărcat cu cherestea a fost lovit de un tren căruia nu i-a acordat prioritate. Accidentul s-a produs pe raza localității Dornești din județul Suceava. În urma impactului, patru pasageri aflați în tren au fost răniți ușor. Aceștia au fost preluați de ambulanțe și duși la spital unde au primit îngrijiri medicale. Din cauza accidentului, traficul feroviar a fost blocat minute în șir.

„În această dimineață, în jurul orei 10.15, trenul care circula pe ruta Suceava – Putna a acroșat un TIR încărcat cu cherestea al cărui șofer nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată pătrunzând pe calea ferată neasigurându-se. În urma impactului, a rezultat doar rănirea ușoară a patru persoane care se aflau în vagonul de tren, neexistând alte victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef de poliție Ionuț Epureanu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea modului în care s-a produs accidentul rutier.

Adauga comentariu