VIDEO Garda de Mediu Suceava a dat un avertisment pentru groapa de gunoi, formată din resturi de animale, materiale de construcții și resturi vegetale, din perimetrul fermei țeparului Ivaș. Deșeurile sunt depozitate la câțiva pași de centrul Sucevei

După două săptămâni de la descoperirea reprezentanților Asociației „Casa lui Patrocle” privind ferma clandestină, înconjurată de mormane de deșeuri, la câțiva pași de centrul municipiului Suceava, Garda de Mediu Suceava și-a amintit de verificările efectuate la fața locului și a anunțat pe Facebook ce măsuri au dispus în acest caz.

Se pare că cei de la Garda de Mediu Suceava au considerat că pentru depozitarea și abandonarea ilegală a gunoaielor în zona respectivă este suficient dacă dau un avertisment și solicită curățarea zonei. 

„Ca urmare a aparitiei in mass-media locala a unui articol cu referire la abandonari de deseuri de toate categoriile pe un teren din spatele statiei Peco Lukoil Suceava, comisari din cadrul G.N.M.-C.J. Suceava s-au deplasat in zona sesizata, constatandu-se existenta unor depozitari si abandonari neconforme de deseuri in amestec – preponderent deseuri din constructii (beton spart, parti de asfalt, deseuri lemnoase arse, BCA, coli de azbest precum si deseuri vegetale).
Terenul se afla in intravilanul municipiului Suceava, facand parte din domeniul privat al Unitatii administrativ-teritoriale municipiul Suceava.
Cu ocazia controlului au fost stabilite masuri si termene ferme de remediere a deficientelor constatate”, a transmis Garda de Mediu Suceava.

Vă amintim faptul că mormanele de gunoi menționate se află în perimetrul fermei clandestine a cunoscutului țepar sucevean Radu Alexe Ivaș.

Alte știri despre acest subiect:

VIDEO Fermă clandestină la câțiva pași de centrul Sucevei, înconjurată de o groapă de gunoi formată din resturi de animale, materiale de construcții și o mizerie de nedrescris. Proprietarul este un cunoscut țepar din oraș

Țeparul Ivaș l-a bătut pe un muncitor de-al său, de la ferma clandestin din spatele benzinăriei Lukoil. Agresiunea a avut loc după ce grozăviile de la ferma sa au fost făcute publice

 

Adauga comentariu