VIDEO Gelu Puiu, suceveanul secretar de stat în Ministerul Mediului, acuzat de șeful Direcției Silvice Mureș că a făcut presiuni politice pentru a-l determina să-și dea demisia. Reacția lui Gelu Puiu: „Exclus!”

Astăzi, jurnaliștii de la Recorder au lansat un reportaj video în care Ilie Covrig, directorul Direcției Silvice (DS) Mureș, explică cum funcționează caracatița din silvicultura românească.

Acesta susține că mai multe persoane din anturajul Ministerului Mediului și Romsilva au făcut presiuni asupra lui pentru a-l determina să-și dea demisia din cauză că nu cotiza la partid.

Ilie Covrig a arătat că a fost supus la asemenea presiuni atât în timpul guvernării PSD, cât și în timpul guvernării PNL. Șeful DS Mureș nu s-a lăsat intimidat și a făcut public tratamentul la care a fost supus în ultimii ani.

Printre persoanele acuzate că ar fi făcut presiuni politice pentru a-și da demisia se numără și suceveanul Gelu Puiu, secretar de stat în Ministerul Mediului.

„Ilie Covrig: El o mers pe la Gelu Puiu că doar au fost colegi. În montează pe ăla și așa.

Codruț Bîlea (director interimar Romsilva februarie – iunie 2020): Eu, știu, îl montează pe ăla și ăla mă ia și mă omoară pe mine”, este un fragment dintr-o discuție purtată între Ilie Covrig și Codruț Bîlea. (VIDEO min. 12.23)

Reporterii Ziar de Suceava au luat legătura cu Gelu Puiu, care printr-un mesaj ne-a transmis următoarele: „Acum l-am vizualizat (n.r. – reportajul). Exclus!”.

Comentarii

Lemniscata Domn...

26.10.2020 19:38

Dinspre margine de crâng,
Toți codrii din cioată plâng
Că băieți de Babe-Cloanțe
Aduc monștrii cu răcoanțe
Și-l pun pe George Vătafu
Să scoată lemnul cu Taf-ul.

Muncitorii - prompți oșteni,
Răsucesc pe drum bușteni,
Opintesc, împing din căngi
Trunchiuri puse pe bălănci,
Corhănesc, spre o cușcaie,
Lemn rotund, într-o bătaie,
Stivuiesc drept, la boghiuri
Cherestea, pentru pustiuri.

Drujbe, șprăngi, funiculare,
Constrâng păduri seculare.
Spânzurați sus, la cioflâng,
Codrii de brad se tot frâng,
Când, prin acte cumpărate,
Au grosimi mult micșorate.

Adauga comentariu