VIDEO Gheorghe Flutur i-a găsit vinovați de chelirea pădurilor din județul Suceava pe oamenii care își încălzesc locuințele cu lemne: „<Stop defrișărilor!> se poate face ducându-i sursă alternativă de căldură la om”

Într-un interviu acordat de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, pentru Radio As, în timp ce politicianul se lăuda că va duce gaz în mai multe localități ale județului Suceava a spus și cine sunt principalii vinovați de chelirea pădurilor din județ.

„Pentru Suceava este aur (n.r. - gazul metan). Localitățile care se încălzesc cu lemne... . Și spunem noi <Stop defrișărilor!>. <Stop defrișărilor!> se poate face ducându-i sursă alternativă de căldură la om”, a spus Gheorghe Flutur, pe un ton hotărât în timp ce flutura o mână.

Astfel, președintele CJ Suceava este de părere că pădurile din județul Suceava sunt defrișate de către oamenii care taie copacii pentru a-i pune pe foc cu scopul de a-și încălzi locuințele. În momentul transmiterii acestui mesaj, probabil politicianul a încercat să joace rolul unui erou ce are ca scop și salvarea pădurilor din județ dându-le oamenilor, care chelesc pădurile, gaz metan în schimbul metrilor cubi de lemn extrași ilegal din „plămânii Bucovinei”.

MINUTUL 39.06

Adauga comentariu