VIDEO Gheorghe Nedea i-a dat „temă” lui Ștefan Mandachi să lupte cu „antihriștii”: „Cheamă-ți oamenii Ștefan Mandache pentru a salva orașul”

Gheorghe Nedea, probabil candidat pentru funcția de primar al Suceava, îl provoacă pe afaceristul/influencer-ul Ștefan Mandachi să își scoată susținătorii în stradă pentru a protesta față de starea de alertă și față de Gheorghe Flutur (președintele CJ Suceava), Ion Lungu (primar Suceava), Ioan Stan (președinte PSD Suceava), PNL Suceava, PSD Suceava, USR, Plus, PMP, Alexandru Moldovan (prefectul Sucevei), pe care îi consideră urmașii antihristului.

Politicianul wanna-be Nedea a cerut și sprijinul partidului Pro România, dar și a PSD-ului pentru a scoate oamenii în stradă și pentru a lupta cu „antihriștii”.

”Mandache! Ștefan Mandache! Dacă îți pasă de Suceava te invit, poftim, cheamă-ți oamenii Ștefan Mandache pentru a salva orașul. Acum să te văd eu Ștefan Mandache! Vrei să fii președintele României? Ieși afară cu 1cm de autostradă! Las un mesaj lui Ștefan Mandache: <Dacă ție îți pasă de orașul ăsta, de județul ăsta Mandache, acum să scoți oamenii în stradă și să protestăm în fața Primăriei, în fața Consiliului Județean, a Prefecturii, în fața hoților ăstora pentru ca orașul Suceava să nu fie închis. (...) Ștefan Mandache mă repet încă o dată, Mandache dacă îți pasă de județul Suceava scoateți centimetrul ăla de autostradă și toți oamenii ășta care te susțin și împreună cu noi cu toți cetățenii Sucevei să protestăm în fața Consiliului Județean, a Prefecturii și a Primăriei în mod special. Să cerem demisiile acestor oameni care conduc destinele noastre și vor să distrugă țăranii români, vor să distrugă agricultura, PNL, PMP, USR, Plus și PSD-ul. (...) Știu că sucevenii sunt fricoși, sunt mână în mână cu PNL-ul care mai de care, ei preferă să plătească birul și taxe. (...) Am să fiu împotriva ta Mandache! Vreau să îți scoți oamenii și să demonstrezi Mandache că îți pasă de județul Suceava și apoi să te duci să candidezi ca președinte a României, da? Asta este prima temă pe care ți-o dau, Ștefan Mandache, dacă totuși o arzi că ești binefăcătorul că ai ajutat acești medici criminali și i-ai hrănit. Îți place Mandache? Hai să ieși în stradă și după aceea eu te felicit”, a spus Gheorghe Nedea.


Nedea Gheorghe, posibilul candidat pentru funcția de primar al Sucevei, a fost amenințat în autobuz după ce nu și-a plătit biletul.

Gheorghe Nedea, posibilul candidat pentru funcția de primar al municipiului Suceava, nu crede în coronavirus: „Nu există! Înțelegi? Asta este o vrăjeală.”

Gheorghe Nedea, posibilul candidat pentru funcția de primar al Sucevei, este nemulțumit că nu a primit sarmale de pomană de Zilele Sucevei: „V-ați bătut joc de Zilele Sucevei, nu ați dat sarmale”.

 

 

Adauga comentariu