VIDEO Hoții au dat iama în mașinile sucevenilor. Șoferi aveți grijă să nu vă lăsați autoturismele descuiate!

Furturile din mașini au devenit tot mai dese în municipiul Suceava. Hoții nu mai au nicio reținere și pur și simplu probează rând pe rând portierele autoturismelor pentru a verifica dacă nu cumva au fost lăsate descuiate de către proprietari. Acolo unde dă „norocul” peste ei, hoții nu stau mult pe gânduri și fură tot ce le este la îndemână.

„În ultimele săptămâni, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Suceava au fost sesizați cu privire la mai multe furturi sau tentative de furt din auto sau de componente auto. Au fost sesizate fapte atât pe raza cartierului Burdujeni cât și în municipiul Suceava, din primele verificări, fiind vorba despre persoane tinere care efectiv încearcă portierele mașinilor și acolo unde acestea nu sunt asigurate, pătrund în interior și sustrag bunurile care sunt lăsate la vedere”, a declarat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Polițiștii atrag atenția șoferilor asupra faptului că trebuie să fie mult mai atenți cu modul de asigurare al autoturismelor.

Adauga comentariu