VIDEO Hoții din Șcheia „muncesc” și de Paște. Aceștia au spart un depozit dar nu s-au ales cu nimic

În seara de 19 spre 20 aprilie 2020, pe la ora 02.45, la dispeceratul firmei de securitate NGGS Suceava a fost anunțată o intrare prin efracție la un depozit din Șcheia.

La respectivul depozit s-au deplasat câțiva agenți de pază care au găsit unul dintre pereții depozitului decupat. Din interior au fost extrase mai multe lucruri, fiind pregătite pentru a fi luate.

La fața locului a fost chemată și Poliția. Oamenii legii desfășoară cercetări pentru a-i identificata pe indivizii care au încercat să fure.

Reprezentanții firmei de pază susțin că hoții au fost opriți la timp și că nu au reușit să fure nimic din depozit.

„Au fost alertate echipajele de intervenție ale societății care au ajuns în aproximativ cinci minute la fata locului. În obiectiv agenții de intervenție ai NGGS au constatat că peretele depozitului era decupat, iar mai multe bunuri erau adunate și pregătite pentru a fi luate. A fost solicitată Poliţia la fața locului de către dispecerul de serviciu al societății de securitate. Datorită faptului că intervenția firmei noastre a fost promptă nu a existat niciun prejudiciu”, au transmis reprezentanții NGGS.

sursa video: nggs.ro

Adauga comentariu