VIDEO Hoțul recidivist Ștefan Semian amendat cu 2.700 de lei pentru că bea bere la pet și agasa trecătorii din parcarea Lidl Bazar: „M-au încătușat, mi-au trântit telefonul pe bancheta din spate a mașinii și nu au ținut cont de drepturile mele umane”

În seara de 18 mai 2021, un echipaj de poliție l-a identificat pe Ștefan Semian în parcarea magazinului Lidl din apropierea Complexului Comercial Bazar în timp ce bea bere dintr-un pet și agasa trecătorii. Polițiștii l-au amendat pe individ cu 2.700 de lei pentru consumul de băuturi alcoolice în spațiu public și pentru provocare de scandal.

„Uitați aici o amendă contravențională, făcută de Poliția de la Burdujeni. Nu se înțelege scrisul, nici eu nu îl înțeleg așa de tare. Însă mă jur, eram în parcare la Lidl, la Bazar și stăteam și a venit doi polițiști de la Burdujeni și au spus <Dă datele>. Și când le-am spus că nu am buletinul în original, m-au luat pe sus cu cătușe, m-au dus în mașină și m-au dus la Poliție la Burdujeni, pentru simplul fapt că le-am spus că nu am buletinul în original și că am o copie la mine și m-au sancționat contravențional. Am zis, am ținut să spun asta pentru că am dat un live dar văd că nu mai apare. Poate s-a șters, poate l-au șters milițienii. Nu știu exact, la ora aceasta, dar a fost un abuz din partea Poliției Burdujeni pentru faptul cum m-au legitimat abuziv din parcarea la Lidl la Bazar. Sunt camere video, se poate uita oricine să vadă că m-au luat pe sus, m-au încătușat, mi-au trântit telefonul pe bancheta din spate a mașinii și nu au ținut cont de drepturile mele umane”, a spus Ștefan Semian într-o filmare postată pe pagina sa de Facebook după circa o oră de la peripeția avută cu polițiștii.

După vreo două ore de la momentul în care polițiștii l-au deranjat pe recidivistul Semian de la circul pe care îl făcea în parcarea magazinului Lidl, individul a postat pe pagina sa de Facebook un selfie cu descrierea „neinvins de politia burdujeni”.

De asemenea, la ora 23.21, probabil după încă câteva guri de bere, Ștefan Semian i-a acuzat pe polițiști de faptul că i-ar fi șters o filmare pe care o distribuise pe Facebook.

„Politia burdujeni Suceava de ce ați umblat în telefon și ați șters live-ul cu abuzul vostru”, a spus Semian într-o postare la care tot el a comentat cu „care din prieteni ați văzut live-ul”.

În ziua următoare, la ora 12.12, Ștefan Semian a ținut morțiș să împartă cu prietenii săi de pe Facebook o compunere intitulată „Onorată instanță”, despre care individul a spus că ar fi de fapt o „contestație împotriva amenzii primita abuziv de la Politia Burdujeni”.

„Onorată instanță,

Subsemnatul Semian Ștefan, născut la data de 23.09.1996, posesor al C.I. seria - nr - , având CNP - , declar contestație împotriva procesului verbal cu numărul 71793 întocmit de agentul Moisă Cosmin din cadrul Poliției Burdujeni la data de 18.05.2021 și vă relatez următoarele: În jurul orelor 19:00 – 19:30 eram în parcarea LDL burdujeni. Deodată a venit un ehcipaj ce mi-a solicitat să prezint actul de identitate. Am spus că nu am decât o copie, însă totodată i-am întrebat pe polițiști de ce e nevoie să mă legitimeze. Atunci au sărit pe mine, m-au încătușat, m-au pus la pământ și m-au târâit până la mașină. Menționez că nu eram sub influența băuturilor alcoolice. Consider că această acțiune plus amenda de 2.700 de lei au fost abuzive.Rog frumos să aveți aceste aspecte în vedere în anularea amenzii contravenționale. Nu am greșit cu nimic!”

Vă amintim faptul că Ștefan Semian este cercetat pentru mai multe infracțiuni, fiind condamnat în primă instranță la patru ani și opt luni de închisoare pentru o tâlhărie.

Alte știri despre acest subiect:

Cum a încercat tâlharul recidivist Ștefan Semian să îi înduioșeze pe judecători după ce a atacat cu procedee desprinse din filmele de acțiune o angajată de la un magazin Profi

Tâlharul Ștefan Semian a fost condamnat la patru ani și opt luni de închisoare, după ce a furat dintr-un Profi și a lovit o angajată

VIDEO Recidivistul sucevean condamnat după ce a tâlhărit-o pe angajata unui magazin Profi din Burdujeni crede că a primit o pedeapsă prea aspră: „Este în primul rând una mult prea mare pentru ce a fost acolo”

Ghinionul a dat peste un tânăr care a furat o sticlă de NOROC

Încă doi hoți și-au făcut loc în dosarul în care este cercetat Ștefan Semian pentru că a furat trei litri de NOROC. Vezi ce au încercat să-și însușească inculpații

O rușine de hoț a fost lăsat liber de polițiști până când a tâlhărit angajata unui magazin

Rușinea de hoț care a lovit angajata unui magazin a fost pus în libertate

Un hoț a fost lăsat fără telefon de un tânăr pe care îl cunoștea din vedere, în timp ce-și servea cafeaua la „bomba” de la Albina

Adauga comentariu