VIDEO Hoțul recidivist Ștefan Semian și-a reclamat la Poliție un prieten pentru că i-a spart telefonul cu care îl filma

Vineri, 21 mai 2021, pe la ora 20.00, în stația TPL din perimetrul Iulius Mall, hoțul recidivist Ștefan Semian a intrat într-un conflict cu un agent de pază de la centrul comercial menționat. Respectivul agent de pază ar fi chiar un prieten de-al lui Ștefan Semian.

La un moment dat, în timpul conflictului, individul cunoscut pentru furturi și tâlhării a scos telefonul din buzunar și a început să transmită live pe Facebook disputa dintre el și prietenul său Ovidiu.

Văzând că este filmat, agentul de pază i-a luat telefonul din mână lui Ștefan Semian și l-a trântit de pământ.

În urma acestui eveniment, pe la 20.30, hoțul recidivist s-a dus la Poliție și a anunțat cele petrecute, spunând că i-a fost distrus telefonul. Prejudiciul a fost estimat la circa 500 de lei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere”.

În live-ul transmis pe Facebook, agentul de pază îi reproșează lui Ștefan Semian că s-a obișnuit să agaseze oamenii degeaba. Vă amintim faptul că, în urmă cu câteva zile, același Ștefan Semian s-a pricopsit cu o amendă de 2.700 de lei după ce a avut un comportament asemănător la câțiva metri distanță, în parcarea de la Lidl Bazar.

Alte știri despre acest subiect:

Hoțul recidivist Ștefan Semian amendat cu 2.700 de lei pentru că bea bere la pet și agasa trecătorii din parcarea Lidl Bazar: „M-au încătușat, mi-au trântit telefonul pe bancheta din spate a mașinii și nu au ținut cont de drepturile mele umane”

Cum a încercat tâlharul recidivist Ștefan Semian să îi înduioșeze pe judecători după ce a atacat cu procedee desprinse din filmele de acțiune o angajată de la un magazin Profi

Tâlharul Ștefan Semian a fost condamnat la patru ani și opt luni de închisoare, după ce a furat dintr-un Profi și a lovit o angajată

VIDEO Recidivistul sucevean condamnat după ce a tâlhărit-o pe angajata unui magazin Profi din Burdujeni crede că a primit o pedeapsă prea aspră: „Este în primul rând una mult prea mare pentru ce a fost acolo”

Ghinionul a dat peste un tânăr care a furat o sticlă de NOROC

Încă doi hoți și-au făcut loc în dosarul în care este cercetat Ștefan Semian pentru că a furat trei litri de NOROC. Vezi ce au încercat să-și însușească inculpații

O rușine de hoț a fost lăsat liber de polițiști până când a tâlhărit angajata unui magazin

Rușinea de hoț care a lovit angajata unui magazin a fost pus în libertate

Un hoț a fost lăsat fără telefon de un tânăr pe care îl cunoștea din vedere, în timp ce-și servea cafeaua la „bomba” de la Albina

Comentarii

Unknown

26.05.2021 17:30

Bă dute dreq de cerșetor prost, ai venit și la mine la mașina cu cerșitul și te-am fugărit că miroseai a alcool și ai început să înjuri. Foarte bine vă face paza, bataie pe ei ca asta merita pierde vară ăștia.

Dorin Aelenei

11.04.2022 18:07

Mamă mamă ce l-ai înjurat

Adauga comentariu