VIDEO Incendiul izbucnit în această dimineață la o gospodărie din Mitocu Dragomirnei a făcut scrum două anexe, trei tone de cereale, utilaje și alte bunuri

În această dimineață, în jurul orei 09.30, a izbucnit un incendiu la o gospodărie din comuna Mitocu Dragomirnei.

La fața locului s-au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mitocu Dragomirnei, cu două autospeciale de stingere. La fața locului a intervenit și un echipaj SMURD.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat adăpostul de animale și o magazie, cu pericol de propagare la casa de locuit.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vărstă de 40 de ani, care a suferit un atac de panică. Dupa ce și-a revenit, femeia a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Au ars cele două construcții anexe (din lemn, cu învelitori din tablă, respectiv azbociment), pe o suprafață totală de aproximativ 140 mp, circa cinci metri cubi lemn de foc, trei tone de cereale, utilaje și unelte din gospodărie și alte bunuri. S-au degradat zugrăveala, geamuri și elemente de tâmplărie din PVC (ferestre și ușa de la intrare) ale casei de locuit.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui foc deschis în spații deschise, ale cărui scântei, purtate de vânt, au aprins construcțiile din lemn aflate în apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 11.27, iar pompierii au salvat locuința gospodăriei, cu bunurile din interior.

sursa foto: News Bucovina

Adauga comentariu