VIDEO Indiferența sucevenilor față de problemele celor din jur dusă la rang la artă: un bărbat a sfârșit lovit mortal de o mașină, deși a fost văzut de sute de oameni mergând suspect pe mijlocul drumului

Ieri seară, pe la ora 17.50, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Rădăuți, în timp ce conducea un vehicul pe DN 17A la ieșirea din localitatea de domiciliu, când a ajuns în zona intersecției cu centura ocolitoare, a surprins și accidentat un bărbat de 57 de ani din aceeași localitate, care se afla căzut pe partea carosabilă, în apropierea axului drumului. 

În urma impactului, pietonul a suferit multiple leziuni, echipajul de ambulanță sosit la fața locului constatând decesul.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Moartea bărbatului scoate la iveală cât de nepăsători sunt oamenii și că nu dau doi bani pe problemele celor din jur. Cel mai probabil, persoana decedată fie era sub influența băuturilor alcoolice, fie avea o problemă de sănătate. Nimeni nu a oprit pentru a vedea care este starea sa ori să sune la 112 să anunțe prezența sa pe carosabil. Vă vom prezenta câteva dintre mesajele cetățenilor ce l-au observat deplasându-se pe DN 17A:

  • „Dumnezeu să-l ierte! Jumate de oră înainte de accident am trecut eu cu mașina din Rădăuți spre Marginea, am văzut un pieton cred că era beat sau avea alte probleme..mergea spre Rădăuți dinspre Marginea la - 6 grade pe jos am rămas mirat....Dumnezeu să-l ierte”;
  • „Și eu am trecut pe lângă pieton și era în mijlocul drumului. Ferească Dumnezeu”;
  • „Eu l-am evitat și după 20 minute l-a accidentat!”;
  • „Și eu l-am văzut între Marginea și Rădăuți, cam pe la jumătatea drumului”;
  • „Toți spuneți că ați văzut omul. Unul spune că mergea aiurea, unul spune că mergea ca cățelul, dar nici unul nu ați oprit să vedeți ce se întâmplă, dacă are vreo problemă! Putea să doarmă și în mijlocul drumului că tot erați indiferenți”.

Adauga comentariu