VIDEO Individul care l-a amenințat cu moartea pe unul dintre activiștii de mediu din echipa lui Daniel Bodnar a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a anunțat faptul că față de Vasile Creuco a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de „amenințare”.

„La data de 21.02.2022, în jurul orelor 14.00, persoana vătămată G.D. în timp ce se afla pe raza unei comune din jud. Suceava, într-un autoturism care staționa într-o parcare, a fost amenințat cu moartea de către inculpatul C.V., care se deplasa cu un autoturism de teren, fiindu-i creată o stare de temere persoanei vătămate.

Precizăm faptul că până la pronunţarea unei hotărâri definitive de condamnare, inculpatul de bucură de prezumţia de nevinovăţie”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

Amintim că zilele trecute unul dintre membrii echipei de activiști de mediul ai lui Daniel Bodnar a fost amenințat cu moartea de către un individ suspectat că s-ar ocupa cu afaceri ilegale cu material lemnos.

„Patron de gater cu apucături de CRIMINAL! Cum poate să amenințe în asemenea hal, ziua în amiaza mare !? Cine îi protejează pe acești patroni? Cred că s-a ajuns prea departe! Eu am fost ieri pe zona Bistrița-Reghin, iar Dani și ceilalți băieți au rămas în zona Moldovița-Vatra Moldoviței-Vama! Era parcat în așteptarea unui camion, iar patronul a venit și l-a avertizat dacă îl va filma: <îți tai capul dintr-o lovitură>. Dani a depus plângere penală la Poliția Vama și vrem să vedem ce vor face sau ce îi va reține pe polițiști să ia atitudine în acest caz”, a spus Daniel Bodnar.

La data de 24 februarie 2021, Vasile Creuco a fost reținut pentru 24 de ore.

 

Adauga comentariu