VIDEO Individul care l-a amenințat cu moartea pe unul dintre activiștii de mediu din echipa lui Daniel Bodnar a fost reținut de polițiști

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe Vasile Creuco (34 de ani), din comuna Moldovița, pentru comiterea infracțiunii de amenințare. Individul a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

Amintim că zilele trecute unul dintre membrii echipei de activiști de mediul ai lui Daniel Bodnar a fost amenințat cu moartea de către un individ suspectat că s-ar ocupa cu afaceri ilegale cu material lemnos.

„Patron de gater cu apucături de CRIMINAL! Cum poate să amenințe în asemenea hal, ziua în amiaza mare !? Cine îi protejează pe acești patroni? Cred că s-a ajuns prea departe! Eu am fost ieri pe zona Bistrița-Reghin, iar Dani și ceilalți băieți au rămas în zona Moldovița-Vatra Moldoviței-Vama! Era parcat în așteptarea unui camion, iar patronul a venit și l-a avertizat dacă îl va filma: <îți tai capul dintr-o lovitură>. Dani a depus plângere penală la Poliția Vama și vrem să vedem ce vor face sau ce îi va reține pe polițiști să ia atitudine în acest caz”, a spus Daniel Bodnar.

 

Adauga comentariu