VIDEO Individul care se lăuda că va face pușcărie pentru că-l va nenoroci pe activistul de mediu Daniel Bodnar a ajuns după gratii înainte de a-și duce amenințările la bun sfârșit

Astăzi, în jurul orei 17.30, activistul de mediu Daniel Bodnar a distribuit în spațiul public imagini video care surprindeau un bărbat proferând injurii, expresii triviale și amenințări la adresa sa. 

Polițiștii s-au autosesizat și la nivelul IPJ Suceava s-au dispus măsuri urgente de documentare a activității infracționale.

Prin conducerea IPJ Suceava și ulterior prin polițiștii Poliției orașului Vicovu de Sus a fost contactat activistul de mediu care se afla în municipiul Cluj-Napoca, acesta fiind îndrumat și consiliat pentru a depune o sesizare online pe adresa oficială de email a IPJ Suceava.

Aceasta a fost direcționată imediat către Poliția Orașului Vicovu de Sus, fiind demarate de îndată cercetări și întreprinse demersuri procedurale.

În urma audierilor și materialului probator administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la mai puțin de 5 ore de la postarea în spațiul online a imaginilor incriminatorii, autorul, un bărbat de 28 de ani din orașul Vicovu de Sus a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. 

Bărbatul de 28 de ani a fost transferat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava. 

„Polițiștii suceveni reamintesc că vor acționa în mod ferm pentru respectarea legii și solicitată cooperarea și sprijinul pentru asigurarea cadrului procedural, astfel încât, împreună, să sprijinim procesul de justiție și să dispunem măsurile procesuale adecvate”, a transmis IPJ Suceava.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani, respectiv Begian Petrică Marcel i-a urat activistului de mediu următorul mesaj:

„Ți-ai făcut de lucru cu țiganii din Plai. Suntem de pe strada Romană. Dacă nu ți-oi rupe eu picioarele și nu îți vei mai putea ridica mâinile la guriță, înseamnă că sunt prost. Știi ce îți fac Bodnar? Te opresc, îți barez drumul, iau ranga și îți sparg toate geamurile și îți bag telefonul pe gură și te f** în gură. Ascultă la mine, ți-ai făcut de lucru cu țiganii de acum. Nu ți-ai mai făcut de lucru cu români din Putna, care sunt proști. Ascultă la mine Bodnar, dacă nu te iau pe botul mașinii înseamnă că sunt prost eu. (LIMBAJ LICENȚIOS) Îți bag acul în ochi ca să nu mai vezi, să te chinuiești ***limbaj licențios***. Fac pușcărie pentru tine. (...) Fac acest video pentru Daniel Bodnar. Să știi că Garda Forestieră a fost la noi. Ți-ai făcut de lucru cu țiganii de acum, Danieluț. De acum nu ai să te mai plimbi pe picioare, nu ai să mai poți mânca cu mâinile. Îți promit eu că îți rup picioarele”, i-a transmis Begian Petrică Marcel activistului de mediu Daniel Bodnar.

Amintim faptul că un individ care se auto-intitula „interlopul din Bivolărie” l-a amenințat pe Daniel Bodnar cu moartea, iar autoritățile s-au făcut că au orbul găinii.

Daniel Bodnar a primit un val de amenințări chiar și când se afla pe patul de spital, în urma gravului accident în care a fost implicat în urmă cu fix un an de zile.


A trecut un an de la atacul cu bolovani asupra activistului de mediu Daniel Bodnar. Acesta susține că autoritățile bat pasul pe loc și încă nu au audiat toate persoanele implicate:„Autoritățile statului și politicienii susțin Mafia Lemnului”

SITUAȚIE DISPERATĂ, MĂSURI DISPERATE

VIDEO Daniel Bodnar și-a dus familia în străinătate pentru a o proteja de mafia lemnului care continuă să-l atace:„Le-am dus afară din țară pe soție și pe fetiță pentru că nu le-am simțit în siguranță”


POLITICIENII AU FĂCUT OCHI

Ministrul Marcel Vela și-a amintit de Daniel Bodnar înainte de a se pune la somn. Politicianul susține că îl va sprijini în totalitate pe activistul de mediu sucevean: „L-am felicitat pentru implicare, pentru că este un patriot care își iubește țara”

Ce spune ministrul Marcel Vela după ce activistul de mediu Daniel Bodnar a fost atacat cu pietre: "Vinovații vor fi imediat sancționați"

Mai bine mai târziu decât niciodată. Prefectul Sucevei a aflat într-un sfârșit despre activistul de mediu Daniel Bodnar și a hotărât să facă o ședință cu toți șefii MAI din Suceava


ULTIMUL ATAC

„Panterele” Spitalului Județean Suceava au fost trimise să întrerupă un interviu cu activistul de mediu Daniel Bodnar, victimă din nou a mafiei lemnului: „Când vine Flutur am voie să filmez?”

Ultima acțiune a lui Daniel Bodnar s-a lăsat cu vărsare de sânge. Activistul de mediu a ajuns la spital după ce a fost atacat în fața unui gater din Mălini


REPLICILE MAFIEI LEMNULUI

Coincidență sau nu? Mașina în care se afla Daniel Bodnar a fost împinsă într-un parapet chiar de către fiul patronului al cărui camion încărcat cu lemne era urmărit de activistul de mediu

Mafia lemnului recidivează. Mașina activistului de mediu Daniel Bodnar atacată la Vicovu de Jos

Momentul în care un activist de mediu apropiat de-al lui Daniel Bodnar este atacat cu toporul

Șoferul Mercedesului care l-a lovit în trafic pe activistul de mediu Daniel Bodnar a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile și a fost amendat cu 870 de lei

Amenințări cu moartea transmise live! Un vicovean autointitulat „interlopul din Bivolărie” a anunțat că va veni acasă de sărbători pentru a-l omorî pe Daniel Bodnar: „Eu pe loc îi tai capul” „Da, îl omor, mi se rupe”

Hoții de lemne au început atacurile împotriva lui Daniel Bodnar. Mașina activistului de mediu și casa socrilor acestuia au fost distruse aseară

Aflat sub control judiciar, „necăjitul” cu Jaguar, care l-a bătut pe Daniel Bodnar, se laudă că a făcut foarte ușor rost de bani pentru a-și cumpăra mașina: „Jegule am muncit pentru ia aproape o săptămână”

Adauga comentariu