VIDEO Întemeietorul „Primului metru de autostradă din Moldova” susține că s-a lăsat de înșelat la câteva luni după ce a spus că are mai multe iubite și îi place să le înșele: „Nu înșel, dar fac ce vreau”

În ultima vreme, patronul de la Spartan, Ștefan Valentin Mandachi, și-a făcut emisiunea „Mandachi Televijân”, pe canalul său de Youtube, unde se alintă dorind să dea impresia că se pricepe la orice.

În cadrul ultimului episod, intitulat „Arta de a nu înșela: familiști / divorțați”, suceveanul a anunțat că s-a lăsat de înșelat.

Chiaburul din Sfântu Ilie a fost întrebat de către o urmăritoare de-a sa:

„Ștefane, am două întrebări de fapt. 

1. Recent am fost la Suceava și am participat la o nuntă în salonul Magnificus din cadrul hotelului tău, Hotel Mandachi. Sala de nunți arată senzațional, totuși, ai spus că nu crezi în căsătorie. Nu se bate cap în cap cu ce spui? Pe de altă parte, în episodul 2 din Mandachi Televijân o dai că ești familist. Cum poți fi familist dacă nu ești căsătorit? 

2. Ce părere ai de bărbații care înșeală?”

Circa 40 de minute i-a luat suceveanului să răspundă la aceste întrebări.

„Sper că la bucata cu înșelatul nu te referi la mine pentru că m-am lăsat de meseria asta de o bună bucată de timp. Am fost rău, dar acuma sunt bun. O să îți răspund cu o întrebare la întrebarea ta: <Poți să fii familist și să te bucuri de libertate în același timp?> Fără să contest în vreun fel modul tău de relaționare, fără să contest concepția ta, eu doar te întreb: <Un familist adevărat este un om liber?> În ceea ce mă privește eu sunt familist pur sânge. Familist și liber în același timp. <Este posibil?> Nu înșel, dar fac ce vreau. <Din nou, este cu putință?> Nu înșel, dar nici nu dau socoteală nimănui pentru ce fac, întrucât mă privește doar pe mine și nu trebuie să dau raportul nimănui. <Este posibil? Sau a da raportul este o stare de spirit pentru familiști?> Mă rog, cu argumente pertinente mă declar familist”, a răspuns Ștefan Mandachi. „Argumentele pertinente” despre care a pomenit afaceristul le găsiți în filmarea sa.

Vă amintim faptul că, lunile trecute Ștefan Mandachi a făcut mai multe mărturisiri în podcast-ul lui Cătălin Măruță. Atunci, suceveanul, ajuns celebru pentru „Primul metru de autostradă din Moldova”, lăsase impresia că ar fi idolul femeilor, susținând că are mai multe iubite și îi face plăcere să înșele.

„Toate partenerele pe care le-am avut le-am înșelat pentru că îmi doream să fiu congruent cu sufletul meu. Cel mai mult îmi plac aventurile de-o noapte pentru că sunt cele mai cinstite. Tot ceea ce se întâmplă după o noapte deviază spre pretenții. (…) Nu este o aventură de o noapte, ci o avere de o noapte. Pentru că face bine și sufletului meu și sufletului aventurierei”, i-a spus Ștefan Mandachi lui Cătălin Măruță.

sursa foto: Youtube/ Ștefan Mandachi

Adauga comentariu