VIDEO Inutilii polițiști suceveni sunt un exemplu de AȘA NU pentru cetățeni

Un șofer aflat în trafic a surprins un polițist ce conducea nestingherit prin oraș vorbind la telefon. Respectivul conducător auto a precizat că agentul de poliție a stat cu telefonul la ureche cel puțin din centrul municipiului Suceava și până în față la Primărie.

„Nenea politistu,cam la ce contraventie va incadrati???intreb pt.colegii lui matale..pt.dvs nu exista reguli? sau doar pt.prostii care si achita taxele si impozitele ca matale sa poti pune o paine pe masa?”, a arătat respectivul șofer ce a făcut imaginile publice pe rețele de socializare.

Nu este prima dată când polițiștii suceveni sunt filmați în timp ce sunt la volan și vorbesc la telefon. Probabil este o practică printre oamenii legii de a-și bate joc de regulile pe care tocmai ei ar trebui să le impună cetățenilor de rând.

În ultima perioadă, polițiștii suceveni au demonstrat că sunt extrem de inutili, cel puțin în municipiul Suceava. Aceștia ori nu văd, ori nu vor să vadă sau mai grav, poate nu sunt capabili să-și facă munca pentru care sunt plătiți. Oamenii legii nu „reușesc” să dea de urma dealer-ilor de droguri ce pompează etnobotanice în minorii din oraș sau a hoților ce fură tot ce prind, fără a mai avea vreo reținere.

De un an de zile casele oamenilor de afaceri și mai nou firmele și magazinele cu renume din oraș cad pradă unei bande de hoți, care cel mai probabil are acoperirea unor așa ziși polițiști. Hoții continuă bine mersi să-și desfășoare activitatea deși sunt cunoscuți de către marii anchetatori din cadrul IPJ Suceava.

Bine măcar că în fruntea instituției avem un polițist ce a obținut cu brio funcția de inspector șef. Activitatea IPJ Suceava este una extrem de slabă, poate și din vina presei, care nu a căutat să scoată la iveală incapacitatea de a acționa a polițiștilor suceveni.

Adauga comentariu