VIDEO Ion Lungu a anunțat că norocul a dat peste o suceveancă dornică de gaz metan: „Sunteți norocoasă, sunt obligat să duc în această toamnă gazul”

Aseară, actualul primar al municipiului Suceava, Ion Lungu, membru PNL, a susținut un live pe Facebook în care a răspuns întrebărilor sucevenilor care au urmărit în timp real sesiunea.

La un moment dat, o persoană i-a spus edilului: „Bună seara! Cu gazul de pe Căpitan Grigore Andrei doar promisiuni. Sperăm și noi că vom avea gaz, dacă nu acum probabil în anul 2050.”

„Da, chiar dacă întrebarea poate fi un pic răutăcioasă vă spun stimată doamnă sunteți norocoasă, sunt obligat cu ghilimelele de rigoare să ducem în această toamnă gazul pe Căpitan Grigore Andrei pentru că acolo este autobaza Primăriei, autobaza electrică, și voi aduce gazul metan, însă avem căldură în acest an la autobaza electrică de acolo. Deci, cu siguranță n-o să fie în 2050, o să fie în, eu știu, hai să zicem, în 50 de zile gazul metan va ajunge pe Căpitan Grigore Andrei”, a spus Ion Lungu, actualul primar al Sucevei.

Cu alte cuvinte, conform actualului edil al municipiului Suceava, care are cele mai mari șanse pentru a se afla la „frâiele” municipiului reședință de județ și în următorii patru ani, gazul va ajunge pe strada Căpitan Grigore Andrei pentru că acolo are interes Primăria, nu pentru că le-ar trebui localnicilor cu drept de vot.

MINUTUL 18.08

sursa foto: Suceava News Online

Adauga comentariu