VIDEO Ion Lungu le mulțumește sucevenilor pentru că a scăzut incidența în municipiul reședință de județ: „Să păstrăm acest scenariu galben”

Astăzi, primarul municipiului Suceava, a transmis mulțumiri sucevenilor pentru că municipiul reședință de județ nu mai trebuie să respecte prevederile scenariului roșu, ci cele ale scenariului galben.

Edilul le-a cerut și operatorilor economici din zona HoReCa, din zona jocurilor de noroc și din zona spectacolelor și cinematografelor să respecte prevederile actualului scenariu. Mai exact să nu depășească 30 la sută din capacitatea totală de clienți și să respecte orarul.

„Cel mai important lucru pe care îl putem face este să ajutăm spitalul acolo unde suntem la capacitatea maximă din ATI, să facem tot posibilul prin măsurile pe care le luăm, cele pe care le știm, purtatul măștii, distanțarea socială, spălatul pe mâini, să facem în așa fel încât tot mai puține persoane să ajungă la spital. (...) Eu le mulțumesc sucevenilor pentru efortul pe care îl fac. Să păstrăm acest scenariu galben și sigur că pentru următoarele 14 zile sunt valabile aceste reguli ”, a spus Ion Lungu.

Adauga comentariu