VIDEO Ion Lungu recunoaște că este depășit de situația câinilor vagabonzi de pe străzile Sucevei: „Acum vreo doi ani de zile am reușit să stârpim câinii de pe străzi”

Aseară, actualul primar al municipiului Suceava, Ion Lungu, membru PNL, a susținut un live pe Facebook în care a răspuns întrebărilor sucevenilor care au urmărit în timp real sesiunea.

La un moment dat, o persoană i-a spus edilului: „Domnule primar, sunt foarte mulți câini pe străzi. Faceți ceva!”

„Este o realitate. Este o realitate. Din păcate am avut o campanie foarte bună acum vreo doi ani de zile am reușit să stârpim câinii de pe străzi și nu era vorba de raportările celor din Primărie. Veneau oamenii și spuneau <Domnule primar, felicitări! Nu mai sunt așa mulți câini pe străzi.>. Din păcate astăzi s-au înmulțit. Avem ca prioritate din nou această facem o campanie permanentă de a prinde acești câini. Sunt foarte multe haite de câini în Suceava. Cunosc foarte bine acest lucru, mai ales în această perioadă când a început și școala ei sunt un pericol pentru copii, pentru persoanele în vârstă. Da, am avut discuții chiar în cursul zilei de luni la operativa ??? (cuvinte neinteligibile)??? Primăriei cu direcția de specialitate să facem o campanie din nou să prindem acești câini fără stăpân. Este pe ordinea de zi a Primăriei. Prindem în fiecare zi zeci de câini, dar totuși încă mai avem de lucrat”, a spus actualul edil al Sucevei, Ion Lungu.

Cu alte cuvinte, conform actualului edil al municipiului Suceava, care are cele mai mari șanse pentru a se afla la „frâiele” municipiului reședință de județ și în următorii patru ani, câinii vagabonzi sunt o adevărată problemă pentru municipalitate atâta timp cât zi de zi sunt prinși zeci de astfel de animale dar încă sunt „haite de câini în Suceava”.

Menționăm faptul că perioada de gestație la câini este de 58 - 68 de zile.

MINUTUL 15.25

Adauga comentariu