VIDEO Ion Lungu vrea să sărbătorească cuplurile de aur, de Zilele Sucevei, într-un foișor ce dă să se prăvălească în apă: „Avem loc unde să stăm și distanțați și acoperiți”

Astăzi, în cadrul conferinței de presă săptămânale organizată de Ion Lungu, primarul Sucevei, cel din urmă a vorbit și despre evenimentele ce vor avea loc cu ocazia Zilelor Sucevei. Singurul eveniment ce va avea loc cu această ocazie va fi sărbătorirea cuplurilor de aur, care nu s-a putut face în luna martie a acestui an din cauza coronavirusului.

Până în prezent ar fi circa 20 de cupluri ce împlinesc 50 de ani de căsătorie.

„La zona de agrement, la ora 15 după-amiază e sărbătorirea. Una sobră, încă o dată spun, orașul este într-o situație dificilă. Încă mor oameni care au coronavirus și nu cred că ne putem permite să facem altceva. De aceea, deși au fost discuții, am ezitat să fac vreun fel de eveniment, nici măcar să dăm sarmale în acest an că pot fi interpretate că a fost înghesuială, că a dat primarul sarmale infectate și așa mai departe. (...) Niciun fel de eveniment în afară de această sărbătorire a cuplurilor pe care nu am avut-o în acest an. (...) Dacă plouă este, mă rog, un foișor. Avem loc unde să stăm și distanțați și acoperiți”, a spus Ion Lungu.

Edilul a uitat sau nici măcar nu a știut faptul că foișorul din zona de agrement Tătărași este la un pas de a cădea. Accesul în foișorul respectiv este restricționat de luni de zile.

Anul trecut, Ion Lungu a sărbătorit alte cupluri de aur în același foișor.

sursa video: Facebook/ Ion Lungu

Adauga comentariu