VIDEO Klaus Iohannis a scos un „porumbel” pe gură, la inaugurarea noului Ambulatoriu al Spitalului Județean Suceava :„Sunt convins că veți avea foarte mulți pacienți aici”

Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava se mândrește cu un nou ambulatoriu ce a fost inaugurat în această săptămână. 

„Prin realizarea ambulatoriului am vizat efectuare de servicii specifice ambulatoriului integrat pe bază de bilet de trimitere de la medicul de familie și de la alți medici specialiști sau prin prezentarea directă, atât pentru consultații, cât și pentru controale programate, creșterea accesibilității populației la servicii diverse și complete, acordarea la cel mai înalt standard a asistenței medicale de specialitate populației arondate, asigurarea egalității de șanse în ceea ce privește accesul persoanelor la servicii de sănătate de calitate, moderne și eficiente, respectarea legislației în vigoare pentru prevenirea infecțiilor nosocomiale”, a spus managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu, în 44 de secunde. 

La inaugurarea noului Ambulantoriu al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava, pe lângă președintele Consiliului Județean, primarul municipiului reședință de județ și managerul unității spitalicești, a participat și președintele României, Klaus Werner Iohannis, care a avut o urare cel puțin ciudată.

„Este o realizare foarte frumoasă și sunt convins că veți avea foarte mulți pacienți aici! După ce vor vedea și vor auzi oamenii ce realizări aveți aici, în Suceava, fiți convinși că veți avea musafiri din multe alte părți. Vă doresc să-i tratați foarte bine, să aveți numai pacienți mulțumiți! Felicitări”, a spus președintele României, Klaus Werner Iohannis, în 34 de secunde.

După tăierea panglicii și după declarații, a urmat momentul în care Klaus Iohannis împreună cu managerul spitalului sucevean și politicienii din oraș au plantat un copac în fața unității spitalicești.  

Pe lângă cei din presă și politicienii din oraș, la inaugurare au participat mai multe cadre medicale ale Spitalului Județean Suceava, care mai mult ca sigur au venit de bunăvoie, nefiind silite de nimeni.

Construcția noului ambulatoriu a durat aproximativ 10 luni, se întinde pe o suprafață de 4.100 de metri pătrați și are în componență 23 de cabinete medicale pe majoritatea specialităților și a valorat 7,3 milioane de euro. 

 

Adauga comentariu