VIDEO Lacrimi, nervi și îmbulzeală la sediul E.ON în plină pandemie din cauza tarifelor crescute brusc. Sute de oameni au început anul stând în picioare ore în șir

Astăzi, 4 ianuarie 2021, o mulțime de oameni a format o coadă impresionantă în incinta centrului comercial Iulius Mall Suceava, pentru a schimba contractele avute la furnizorul de curent electric și gaze naturale E.ON. Oamenii, fiind nemulțumiți de creșterea bruscă a prețurilor, au decis să profite de faptul că pot renunța la vechiul furnizor. Așa se face că sute de oameni au stat la rând în fața sediului E.on pentru a afla mai multe despre schimbările tarifului, respectiv să își anuleze contractele cu furnizorul menționat anterior.

Cetățenii s-au prezentat la sediul E.ON încă de la primele ore ale dimineții și conform spuselor lor, pe la ora 13.30, aceștia încă își așteptau rândul. Printre clienții nemulțumiți s-au enumerat atât tineri, cât și bătrâni care au fost nevoiți să stea în picioare ore în șir. După ce la fața locului au apărut mai mulți reprezentanți mass-media, bătrânii cu lacrimi în ochi au primit din partea angajaților E.ON scaune pentru a-și odihni picioarele.

În sprijinul angajaților de la E.ON au intervenit mai mulți agenți de pază, polițiști locali și naționali care au încercat să nu îi lase pe clienți să intre buluc în sediul furnizorului de energie electrică și gaze naturale.

 

Adauga comentariu