VIDEO Lider PSD Suceava, despre cazul presupusului pedofil omorât de către jandarmi: „A fost executare în public! Niște incompetenți!”

Consilierul local PSD Suceava, Ioan Gabriel Buciac, a avut o reacție destul de hotărâtă în ceea ce privește incidentul în urma căruia un bărbat din Vatra Dornei, acuzat de pedofilie, a murit după ce jandarmii nu au reușit să-l imobilizeze și l-au strâns de gât și i-au dat cu spray lacrimogen în ochi de la doar câțiva centimetri.

„Idiotul ăla gras ce îl strangulează pe om după ce i se dă spray în față ce caută în Jandarmerie? Cum trece el probele sportive dacă mai are puțin și se rostogolește? Dacă vă uitați atent la filmare, el e și cel care îi spune jandarmeriței să îi dea cu spray... după care îl ține apăsat pe gât pe om...! Asta a fost executare în public! Niște incompetenți!”, a precizat pe rețelele de socializare Ioan Gabriel Buciac. 

La sfârșitul săptămânii trecute, un incident extrem de grav a avut loc în municipiul Vatra Dornei. Un bărbat de 55 de ani, acuzat de pedofilie, a murit în urma intervenției violente a jandarmilor, care nu au reușit să-l imobilizeze. Acesta a fost strâns de gât de către jandarmi, iar o femeie jandarmi i-a dat cu spray lacrimogen în ochi de la mai puțin de 10 centimetri.

Sursa foto: www.stirisuceava.net

 

Adauga comentariu