VIDEO Liderul PSD Liviu Dragnea îi atacă pe toți cei care vor autostrăzi în România și numește inaugurarea simbolică a primului metru de autostradă din Moldova „circ”

Astăzi, 15 martie 2019, ziua în care Ștefan Mandachi a inaugurat simbolic primul metru de autostradă din Moldova, președintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat pe afaceristul sucevean.

Dragnea a spus într-o conferință de presă că „țipă unii că nu se fac autostrăzi”. Liderul psd-ist s-a adresat la adresa celor care au făcut primul metru de autostradă din Moldova, cu „niște șmecheri”. Cel mai probabil în oala cu „niște șmecheri” a lui Dragnea, nu intră doar Ștefan Mandachi și firma care a făcut metrul de autostradă, ci și cei care l-au susținut pe sucevean pe rețelele de socializare și pe câmp. Psd-istul nu s-a luat mai pe față de persoanele care susțin „România vrea autostrăzi”, deoarece s-ar prinde poporul că nu înseamnă mare lucru pentru ditamai liderul Partidului Social Democrat.

Ștefan Mandachi nu a strigat pe câmp singur de nebun „șîeu” sau doar cu vreo doi prieteni de ai săi. De „țipat” au „țipat” destul de mulți români, din diferite colțuri alte țării. 

Mai pe scurt, cine „a țipat” e „șmecher” în opinia liderului PSD, mai mult ca sigur „șmecher” în sensul negativ.

Evenimentul de astăzi, pentru Dragnea este un „circ”. Liderul PSD a spus că „ei fac circ, noi facem autostrăzi, ei țipă, noi dezvoltăm România”, bineînțeles făcând referire la Partidul Social Democrat. 

Cât timp Liviu Dragnea își rodea coatele muncind, „șmecherilor” li se fâlfâia și „țipau” pe unde apucau.

Același lider al trandafirilor a avut de spus ceva și despre banii pe care i-a cheltuit afaceristul sucevean pentru „circ”.

„Citeam niște comentarii de la oameni, care gândesc și sunt informați și nu mai suportă atâtea minciuni. Acel om de afaceri, care înțeleg că a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ. Dacă tot avea banii ăștia, putea să-i dea, nu știu, la niște case de copii sau să-i doneze undeva. A zis plec să văd dacă s-au început lucrările pe autostradă în Moldova. Și a plecat spre București. Numai că legea aprobată în Parlament este autostrada Târgu Mureș - Iași. Ce căuta spre București? Totul este circ” a spus Liviu Dragnea poporului român.

În doar câteva zile, Ștefan Mandachi a devenit deosebit de cunoscut în România, în același timp a câștigat și respectul și o oarecare încredere a oamenilor. Ceea ce va urma să facă cu această faimă urmează să vedem.

Pentru Dragnea oamenii „care gândesc și sunt informați” sunt cei care „nu mai suportă atâtea minciuni”. Dar totuși, minciunile cui nu le suportă acei oameni „care gândesc”? Minciunile lui Ștefan Mandachi cumva? Dacă e s-o luăm mai calculat, Mandachi „minte” de mai puțin de două săptămâni. Ce e drept, suceveanul a spus vreo două, trei chestii cam ambiguu. Dar dacă am pune pe-o balanță „minciunile” lui Mandachi și cuvintele „oameni care gândesc și sunt informați și nu mai suportă ATÂTEA minciuni” ale lui Dragnea, balanța l-ar cam arunca pe Mandachi de pe ea și dacă ar avea gură i-ar și spune ceva „gândit” liderului psd-ist.

În timp ce Dragnea îl atacă pe Ștefan Mandachi și pe cei care „țipă” că vor autostrăzi, președintele Klaus Iohannis a spus astăzi că îl susține pe sucevean.

„În legătură cu protestul care se desfășoară astăzi la ora 15.00, pentru autostrăzi, vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei #șîeu”, a spus Klaus Iohannis astăzi, înainte de ora 15.00.

În aplauzele încordate și forțate ale colegilor psd-iști, Liviu Dragnea a încercat să pară amuzant în timp ce vorbea despre „șmecheri”, „minciuni”, „țipete”, „circ” și „circari”, despre Ștefan Mandachi și Klaus Iohannis. 

Super relaxat, cel mai probabil proaspăt venit de la baie, liderul psd-iștilor a dat-o-n umor specific celor complexați că-s știrbi, că au carii între dinții din față, sau nu îi au deloc. Atât, gesturile și mimica de miștocar eșuat, cât și glumele de „vineri seară” au fost savurate de colegii săi.

 

sursa foto: www.news.ro

Adauga comentariu