VIDEO LIVE Sute de credincioși iau parte la praznicul Adormirii Maicii Domnului, de la Mănăstirea Putna, fără a respecta păstra distanța dintre ei. Oamenii pupă icoana din fața scenei

Astăzi, creștin-ortodocșii sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului. Cu această ocazie, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic și un sobor format din zeci de preoți desfășoară Sfânta Liturghie Arhierească, la Mănăstirea Putna.

La Mănăstirea Putna i-au parte la praznic sute de credincioși, care nu respectă regulile de prevenire și de combatere a răspândirii coronavirusului. Aceștia nu păstrează distanța unii de alții și nu poartă mască de protecție.

Unii credincioși nu s-au dat înlături din a pupa icoana așezată în fața scenei pe care se afla soborul de preoți. În timp ce unii au ales să pupe icoana, alții s-au rezumat la a se ruga în fața acesteia și a o atinge cu fruntea.

În curtea mănăstirii au putut fi surprinși și câțiva credincioși care încercau să se protejeze și să îi protejeze pe cei din jur purtând mască de protecție.

 

Adauga comentariu