VIDEO Ludovic Orban s-a lăudat pentru că a luat decizia de a trimite armata să dezinfecteze străzile din municipiul Suceava

Astăzi, în cadrul vizitei premierului Ludovic Orban la Suceava, politicianul s-a lăudat cu sprijinul pe care l-a acordat Sucevei în perioada în care orașul a fost asediat de coronavirus.

Prim-ministrul a ținut să spună că a trimis armata pentru a dezinfecta străzile din municipiul Suceava, în perioada în care orașul se afla în carantină iar oamenii ar fi trebuit să iasă din casă doar pentru motive întemeiate.

„Noi am asigurat toate resursele pe care am putut să le punem la dispoziţie pentru a sprijni Suceava, pentru a sprijini cetățenii din județul Suceava și în acest sens stau mărturie foarte multe decizii pe care le-am luat, prin care am adus medici, specialiști, manageri de spital, am implicat armata. Vreţi să vă readuc aminte că unitatea armatei care este specializată în astfel de operațiuni a asigurat dezinfecția în municipiul Suceava? Şi toate celelalte resurse pe care le-am avut.

sursa video: News Bucovina

Adauga comentariu