VIDEO Mafia lemnului nu are limite? Mașina în care se afla Daniel Bodnar a fost împinsă într-un parapet în timpul urmăririi unui camion încărcat cu lemne. Șoferul care a produs evenimentul susține că a ieșit din pușcărie

În seara de 7 spre 8 decembrie 2020, în jurul orei 01.30, suceveanul activist de mediu Daniel Bodnar a identificat în traficul rutier, de pe raza localității Vama, un camion încărcat cu material lemnos despre care avea informații că ar încălca mai multe reguli.

Bodnar împreună cu mai mulți activiști de mediu au urcat în mașina unui prieten de al lor și s-au angajat în urmărirea camionului în cauză. Acesta a sunat și la 112 și a anunțat suspiciunea avută.

În timpul urmăririi camionului încărcat cu lemne, între localitățile Bucșoaia și Gura Humorului, un autoturism marca BMW a lovit mașina în care se afla Daniel Bodnar, împingând autoturismul din urmă într-un parapet de pe marginea drumului.

În urma evenimentului, șoferul BMW-ului i-ar fi spus lui Daniel Bodnar că îl va bate. De asemenea, individul a menționat faptul că ieșise din pușcărie.

MINUTUL 17.23

Polițiștii au oprit camionul pe raza localității Gura Humorului.

„Este ora 4:00! Așteptăm până când vom avea certitudinea că poliția va face ordine în acest caz. Poliția Orașului Frasin a demonstrat în trecut că nu este interesată să aplice legea pentru cei care transportă bușteni.
În această seară erau ofticați că noi putem umbla pe străzi după ora 11 și ei nu se pot odihni.
În poza 3 se vede locul din care a fost emis primul aviz și al doilea aviz în interval de 7 minute iar distanța dintre cele 2 puncte este de aproximativ 40 de minute!
Cel care s-a tamponat în mașina noastră este rudă cu patronul firmei și este de înțeles gestul lui golănesc.
Vom depune plângere penală împotriva lui. Se poate vedea foarte clar și pe asflat urma și traiectoria mașinii noastre după ce a fost lovită”, a spus Daniel Bodnar.

REPLICILE MAFIEI LEMNULUI

Mafia lemnului recidivează. Mașina activistului de mediu Daniel Bodnar atacată la Vicovu de Jos

Momentul în care un activist de mediu apropiat de-al lui Daniel Bodnar este atacat cu toporul

Șoferul Mercedesului care l-a lovit în trafic pe activistul de mediu Daniel Bodnar a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile și a fost amendat cu 870 de lei

Amenințări cu moartea transmise live! Un vicovean autointitulat „interlopul din Bivolărie” a anunțat că va veni acasă de sărbători pentru a-l omorî pe Daniel Bodnar: „Eu pe loc îi tai capul” „Da, îl omor, mi se rupe”

Hoții de lemne au început atacurile împotriva lui Daniel Bodnar. Mașina activistului de mediu și casa socrilor acestuia au fost distruse aseară

Aflat sub control judiciar, „necăjitul” cu Jaguar, care l-a bătut pe Daniel Bodnar, se laudă că a făcut foarte ușor rost de bani pentru a-și cumpăra mașina: „Jegule am muncit pentru ia aproape o săptămână”

 

 

Adauga comentariu