VIDEO Mafia lemnului nu își pierde curajul? Activistul de mediu Sorin Tofan atacat cu bolovani și amenințat: „Mă doare pe mine în p*** că mă duc doi ani la pușcărie”

Aseară, activistul de mediu Sorin Tofan a observat un camion încărcat cu lemne care circula pe raza localității Argel. Deoarece acestuia i s-a părut suspect acest transport, a sunat la 112 și a anunțat suspiciunea.

Până să ajungă polițiștii la fața locului, un individ i-a spus activistului de mediu că nu are nicio reținere să-l agreseze fizic.

„Mă doare pe mine în p... că mă duc doi ani la pușcărie, chiar mă doare în p...”, a spus individul menționat anterior.

Trebuie menționat faptul că individul care l-a amenințat cu bătaia pe Sorin Tofan, este același bărbat care s-a izbit în autoturismul în care se afla activistul de mediu Daniel Bodnar în timp ce urmărea un transport suspicior de lemne în luna decembrie a anului 2020. Atunci, bărbatul se lăuda că tocmai ieșise din pușcărie. Puteți filmare de atunci dând click AICI.

La fața locului s-au adunat mai multe persoane, din partea transportatorului de material lemnos.

FILMARE 1

Pe urmă camionul s-a pus în mișcare, moment în care și activistul de mediu s-a urcat în mașina și a pornit din nou în urmărirea transportului de lemn. Între camion și mașina lui Tofan s-a poziționat un autoturism în care s-ar afla patronul camionului, conform activistului de mediu. Șoferul ultimei mașini menționate l-a șicanat în trafic pe Tofan probabil în încercarea de a-l ține la distanță pe activistul de mediu de camionul suspect.  (minutul 04.30 FILMAREA 1)

La un moment dat, mașina din fața lui Tofan s-a oprit, blocând circulația rutieră. Șoferul acestei mașini a susținut că autoturismul s-a stricat. Culmea, după câteva secunde mașina s-a reparat singură, iar individul a putut să o urnească din loc, circulând cu viteză redusă, în zig zag. (minutul 05.13 FILMAREA 1) După câteva minute, individul care l-a șicanat în trafic pe Tofan a apăsat brusc frâna, probabil așteptându-se ca activistul de mediu să nu reușească să oprească mașina la timp și să provoace un accindent rutier. Individul menționat anterior este tot același care l-a amenințat pe Tofan cu câteva minute înainte. (minutul  21.12 FILMAREA 1)

Într-un sfârșit, camionul suspect a fost oprit de un echipaj de poliție, iar transportul a fost condus la un depozit din Dragoșa pentru a fi cubat.

FILMARE 2

După ce Sorin Tofan a ajuns și el la depozitul din Dragoșa, mai mulți indivizi l-au atacat cu pietre. După ce indivizii i-au provocat distrugeri autoturismului condus de Tofan, au fugit în interiorul unui depozit din zonă. Pe urmă, de față cu polițiștii un bărbat s-a îndreptat amenințător spre activistul de mediu, dând impresia că ar vrea să îl lovească. (minutul 03.03 FILMAREA 2)

Seara s-a încheiat cu activistul de mediu Sorin Tofan amendat pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere. Camionul în cauză ar fi avut avizul de însoție a mărfii în regulă.

Activistul de mediu susține că zona în care a fost atacat cu bolovani este supravegheată video.

Întreaga poveste de aseară o aveți la dispoziție în filmarea de mai jos. 

Adauga comentariu