VIDEO Mai mulți tineri din comuna Ipotești au strâns gunoaiele din pădurea Rediu

Ieri, mai mulți tineri din comuna Ipotești s-au adunat pentru a strânge gunoaiele din pădurea Rediu.

„Astăzi am reușit împreună să curățăm pădurea Rediu din Ipotești. Chiar dacă unii se pregăteau să îmi zică <Ți-am spus eu că nu va veni nimeni>... tinerii din comună au demonstrat că SUNT o comunitate unită, care își dorește numai lucruri frumoase.
Indiferent de satul în care locuiesc, Tișăuți, Lisaura sau Ipotești; ortodocși, penticostali sau baptiști; mutați de curând în comună sau născuți și crescuți aici, din diferite partide politice sau apolitici, au demonstrat azi că pentru a face ceva este important să existe UNITATE și VOINȚĂ!
Este un început și vom continua să fim o comunitate, vom continua să luptăm pentru curățenie, dezvoltare, normalitate și transparență!
Le mulțumesc tuturor celor care azi au lăsat deoparte treburile și au participat 2 ore la această acțiune!!! Vom continua peste două săptămâni cu ecologizarea zonei din satul Tișăuți și apoi din satul Lisaura.
Mulțumesc și celor care au fost astăzi și pe care nu i-am etichetat aici pentru că nu îi am în lista de amici pe facebook!

Doamne ajută tuturor! Împreună contăm”, a spus Gabriel Țabrea, localnic din Ipotești.

Adauga comentariu