VIDEO Mama agresorului și mama victimei vor să-și vadă copiii împreună. „Băiatu Gagicarul” va putea fi mire după ce iese de la răcoare: „Urmează să se căsătorească amândoi, când face ea 16 ani”

În urma filmării care a ajuns să fie văzută în întreaga țară, cea în care un tânăr de etnie rromă își bate cu sălbăticie concubina minoră și gravidă, pe care o forțează să-și bage mâinile în jar încins pentru că l-ar fi înșelat, mamele celor doi tineri își doresc să-și vadă copiii împreună într-o relație frumoasă.

Atât mama Denisei, cât și mama lui Gabriel, își doresc ca cei doi tineri să locuiască în continuare împreună și să se căsătorească când minora va face 16 ani. În ciuda a tot ce s-a întâmplat, mamele consideră că după ce „Băiatu Gagicarul” va ieși de după gratii, relația acestuia cu Denisa, care are 15 ani și este gravidă în luna a V-a, va decurge normal.

Mama bătăușului spune că fiului său regretă ceea ce a făcut, motivând că era beat. Conform mamei, tânărului i-ar fi dor de minoră și nu poate sta fără ea. Mama lui Gabriel consideră că dacă era ea acasă în momentul în care fiul său își bătea concubina nu s-ar fi întâmplat ce s-a întâmplat.

„Am vorbit cu el și a spus că îi pare foarte rău, a zis că nu poate să stea fără dânsa. Nu poate să stea fără dânsa și îi pare foarte rău de ce a făcut, nu și-a dat seama, era beat. (...) Am vorbit și cu mama ei și suntem de acord să căutăm de dânsa până vine el. (...) Uite aici are condiții, urmează să se căsătorească amândoi, când face ea 16 ani mergem la Primărie, ținem copilul și noi o vrem pe fată. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, el a fost beat, n-a știut. Îi pare rău, dacă eram acasă nu se întâmpla. (...) Au spus că s-au jucat, n-au pus... ce a fost, na. Au zis că le-a părut o joacă și că el era beat, îmi pare foarte rău. Eu n-am știut de filmare, când au venit domnii polițai ca să-i ia, atunci mă uitam și eu pe telefon”, a spus mama lui Gabriel Litră.

Simona Samson, mama Denisei, care ar fi filmat momentul în care fiica sa a fost maltratată, spune că totul a fost o joacă și că era era în Germania când filmarea a fost făcută.


Vă amintim faptul că Gabriel Litră (19 ani), care s-a autoporeclit „Băiatu Gagicarul”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Individul și-a bătut cu sălbăticie concubina în vârstă de 15 ani, care era gravidă în luna a V-a, pe motiv că l-a înșelat. Momentul, care a avut loc în comuna Horodnic de Sus, din județul Suceava, a fost filmat și a ajuns pe internet în seara de 14 februarie 2020.

În spatele telefonului, care filma momentul în care Gabriel Litră își manifestă iubirea față de concubina sa, se afla Simona Samson, care este mama Denisei, și Chirilă George Cosmin, fostul concubin al Simonei. Filmarea ar fi fost făcută în luna ianuarie a anului 2020, iar cei doi care au filmat evenimentul au spus în primă fază că totul a fost o joacă. Filmarea a ajuns pe Facebook, după ce fostul concubin al Simonei Samson a încercat să facă viral momentul, lucru reușit cu succes.


Mai multe detalii despre acest caz puteți afla citit articolele din ultima vreme:

* Ce spune mama minorei gravide care a fost maltratată de un iubitul de etnie rromă? Femeia și fostul ei concubin ar fi filmat bătaia: „Ei spuneau că se jucau”

* Ce spune mama tânărului care și-a maltratat concubina minoră și gravidă?

* "Băiatu Gagicarul", care și-a maltratat concubina minoră și gravidă pentru că l-a înșelat, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Persoanele care au filmat momentul fără a interveni riscă să fie și ele trase la răspundere

* Autoritățile au luat măsuri! „Băiatu Gagicarul”, care și-a maltratat concubina minoră și gravidă în timp ce soacra îl filma, a fost reținut pentru 24 de ore

* „Băiatu Gagicarul”, care și-a maltratat concubina minoră și gravidă în timp ce soacra îl filma, va scăpa probabil basma curată

* Un individ de etnie rromă din Horodnic de Sus își bate iubita, care e minoră și gravidă. Momentul e filmat chiar de mama fetei

Adauga comentariu