VIDEO Mihai Flutur, consilierul local PNL Suceava, a amenințat că își va da demisia dacă suceveni vor afla tot ce se vorbește în ședințele comisiei de urbanism

Ieri, în cadrul ședinței Consiliului Local Suceava, Mihai Flutur, în calitate de consilier local din partea PNL, s-a arătat total nemulțumit ideea ca cetățenii să participe la sedințele comisiei de urbanism. De asemenea, acesta a spus că în cazul în care aceste ședințe vor fi transmise live sau vor fi televizate, el va fi primul care își va da demisia din comisie.

„Dacă se va ajunge vreodată, comisia de urbanism să fie... ăăă... inclusiv să asiste anumiți cetățeni, din punctul meu de vedere nu mi se pare normal. Iar dacă se va ajunge să se transmită live, să fie televizată, eu voi fi primul care îmi voi da demisia din comisie pentru că nu mi se pare normal”, a spus Mihai Flutur.

De asemenea, ieri, suceveanul Andrei Bacoș a încercat să participe la ședința Consiliului Local Suceava. Accesul acestuia nu a fost permis.

„S-au relaxat restricțiile dar accesul unui singur om în ședința de consiliul local nu este permis. Dacă eram câteva zeci de persoane înțelegeam dar în situația asta nu”, a spus Andrei Bacoș.

Adauga comentariu