VIDEO Mii de suceveni au luat parte la aprinderea instalațiilor din bradul de Crăciun din centrul orașului

Cu mic, cu mare, ieri sucevenii s-au strâns în centrul orașului la aprinderea instalațiilor din bradul de Crăciun de pe esplanada Casei de Cultură și a celorlalte instalații caracteristice sărbătorilor de iarnă.

La ora 18.00, primarul Sucevei, Ion Lungu a aprins instalațiile din centrul Sucevei, iar pe urmă pe scenă au urcat trupele Bucovina și Subcarpați care au întreținut atmosfera în rândul celor aproape 2.000 de suceveni ce au participat la eveniment.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, municipalitatea a achiziționat mai multe căsuțe pe care le-a pus gratuit la dispoziția comercianților și meșterilor populari. Timp de două luni, de la aceste căsuțe cetățenii își pot cumpăra de la suveniruri, până la bunătăți culinare tipice zonei și anotimpului.

„Mă bucură faptul că, iată, avem posibilitatea să deschidem și noi acest Târg de Crăciun. Eu zic că este un Târg de Craciun frumos. Sigur că noi am făcut invitație să vină comercianți care să vândă produse pentru Crăciun. (...) Așadar, îi încurajăm pe acești comercianți care vând de Crăciun, să vină aici la Târgul de Crăciun”, a spus Ion Lungu, primarul Sucevei.

Inaugurarea târgului de iarnă a avut loc chiar de Ziua Bucovinei, iar cu această ocazie Primăria Suceava a inaugurat, în centrul municipiului reședință de județ, și noul logo al orașului dar și un patinoar sintetic pentru copiii până în 16 ani.

Adauga comentariu