VIDEO Mii de suceveni vaccinați și nevaccinați au luat parte la aprinderea instalației din bradul de Crăciun din centrul Sucevei

Ieri, 27 noiembrie 2021, la ora 18.00, a avut loc aprinderea instalației din bradul de Crăciun de pe esplanada Casei de Cultură Suceava și a celorlalte instalații caracteristice sărbătorilor de iarnă.

Mii de suceveni au luat parte și în acest an la acest eveniment.

Și în acest an, edilul Sucevei a acționat butonul care a aprins instalația din brad, cupola de lumini și restul instalațiilor amplasate pe esplanada Casei de Cultură. În momentul în care beculețele s-au aprins, copiii și-au exprimat bucuria fonic.

Până la aprinderea instalațiilor, în bezna de pe esplanada Casei de Cultură au licărit numeroase baloane luminoase pe care părinții le-au cumpărat copiilor de la comercianții din zonă.

După ce instalațiile au fost puse în funcțiune, edilul Ion Lungu a spus câteva cuvinte în fața camerelor reprezentanților mass-media. Pe urmă, la poalele bradului, primarul a desfășurat o ședință foto cu admiratorii și admiratoarele sale. Trebuie menționat faptul că în rândul persoanelor care și-au dorit fotografii alături de primarul Lungu au fost observate și persoane care nu purtau măști de protecție, cărora cel mai probabil nu le-a atras nimeni atenția în vreun fel. 

Vă amintim faptul că aseară atât cetățenilor vaccinați, cât și celor nevaccinați li s-a permis accesul pe esplanada Casei de Cultură pentru a admira aprinderea instalațiilor. În același timp, la câțiva pași de bradul de Crăciun, în Târgul de Crăciun aveau voie să pătrundă doar persoanele vaccinate anti-Covid.

Adauga comentariu