VIDEO Ministrul Culturii nu respectă distanțarea socială dar se respectă pe el cu un fular de la Louis Vuitton. O armată de PNL-iști a călcat în picioare, pe aleile din Suceava, una dintre restricțiile pe timp de pandemie

În seara de 5 spre 6 noiembrie 2020, la ora 00.00, s-a dat start campaniei electorale pentru alegerile parlamentare care vor avea loc la data de 6 decembrie 2020.

Cu această ocazie, o armată formată din zeci de PNL-iști, în frunte cu Bogdan Gheorghiu (ministrul Culturii), Ioan Bălan (deputat) și Ion Lungu (primarul municipiului Suceava), au luat la pas străzile municipiului reședință de județ pentru a lipi afișe electorale în spațiile special amenajate. 

PNL-iștii s-au lăudat pe Facebook cu faptul că s-au îngrămădit pe aleile orașului aseară. În imaginile postate de PNL Suceava se poate observa foarte clar cum măsura privind păstrarea distanței de cel puțin un metru între persoane nu este respectată.

Postarea paginii de Facebook PNL Suceava o puteți vedea dând click AICI.

Pentru campania electorală din acest an au fost stabilite reguli speciale prin Ordinul ministrului Sănătății nr. 1850/157/2020 privind stabilirea unor măsuri de sănătate publică necesar a fi respectate pentru desfășurarea în siguranță a evenimentelor/întrunirilor/acțiunilor aferente campaniei electorale a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020.

Art. I.1 din Anexă, se stabilește „menținerea distanței fizice de minimum 1 metru între participanții la evenimente/întruniri/acțiuni, inclusiv cele desfășurate pe stradă sau din ușă în ușă”.


Art. II.1.c stabilește că „în cazul acțiunilor desfășurate pe stradă, limitarea numărului persoanelor care se deplasează în grup sau formează un grup la maximum 6”.

Adauga comentariu