VIDEO Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila (UDMR), în vizită de lucru la Spitalul Județean Suceava. Acesta susține că va sprijni investițiile care vizează domeniul sănătății

În această dimineață, Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila (UDMR), a efectuat o vizită de lucru în municipiul Suceava. Acesta, împreună cu președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, și alți oameni politici din zonă, s-au deplasat la Spitalul Județean Suceava. De dragul „Vinerii Verzi”, oficialii s-au deplasat cu flota de autoturisme electrice din cadrul Primăriei Suceava.

Motivul acestei vizite a fost acela de a fi prezentat proiectul privind construcția spitalelor de copii și de boli infecțioase de la Suceava și de a fi observate lucrările de construire a unui bloc de locuințe pentru medici (30 de apartamente).

De asemenea, s-a discutat și despre un proiect care vizează subtraversarea de la Spitalul Nou la Spitalul Vechi. Cseke Attila a declarat că va sprijini cele patru proiectele menționate și că în cazul spitalelor de copii și de boli infecțioase au fost demarate procedurile pentru întocmirea studiilor de fezabilitate.

Pe urmă, Ministrul Dezvoltării a vizitat și construcția blocului de locuințe pentru medici.

MINUTUL 16.05

În urma declarației oferite de Cseke Attila, a intervenit și edilul Sucevei, Ion Lungu, pentru a se lăuda și pentru a prezenta, din nou, proiectul pentru construcția Sălii Polivalente.

Ministrul Dezvoltării și-a programat pentru data de 12 martie să viziteze Spitalul Vechi la blocul ANL pentru medici, Spitalul Nou, Palatul Administrativ Suceava, Spitalul Municipal Rădăuți, bazinul de înot Rădăuți, Putna și Câmpulung Moldovenesc (Liceul Tehnologic nr. 1 și Școala Gimnazială ”George Voevidca”).

Alte știri despre acest subiect:

Ministrul Dezvoltării a făcut turul Palatului Administrativ Suceava pentru a vedea pagubele din urma incendiului de săptămâna trecută: „Guvernul va acorda un sprijin consistent”

Primarul Ion Lungu a întrerupt vizita făcută de ministrul Dezvoltării Cseke Attila la Spitalul Județean Suceava pentru a se lăuda cu planșa de la Sala Polivalentă

Adauga comentariu