VIDEO Ministrul Dezvoltării a făcut turul Palatului Administrativ Suceava pentru a vedea pagubele din urma incendiului de săptămâna trecută: „Guvernul va acorda un sprijin consistent”

În această dimineață, Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila (UDMR), a efectuat o vizită de lucru în municipiul Suceava. Motivul principal al venirii acestuia în localitate a fost cel de a declara că va sprijini proiectele privind construcția spitalului de copii, al spitalului de boli infecțioase, al blocului de locuințe pentru medici și subtraversarea de la Spitalul Nou la Spitalul Vechi.

Cseke Attila și-a făcut timp și pentru a vizita Palatul Administrativ Suceava, care a fost puternic afectat de un incendiu weekend-ul trecut.

MINUTUL 02.45

„Este o vizită programată din timp. Nu are legătură cu acest eveniment nu tocmai fericit care a avut loc aici la Palatul Administrativ din Suceava. Important este să ajutăm și pot să vă asigur că Guvernul va acorda un sprijin consistent pentru proiectele județului Suceava. (...) În ceea ce privește Palatul Administrativ, am ținut și eu și domnul președinte să venim să vedem pentru că este altceva decât la televizor și pe hârtii și este altceva să vezi la fața locului. Orice moment din acesta nefericit trebuie să ne îndemne să fim solidari și să ne acordăm un sprijin atunci când trebuie să îți ajuți prietenul. Nu mă refer aici la o anumită persoană acum, ci mă refer la comunitatea locală care are nevoie de această clădire și monument istoric. Pot să vă spun că încă din prima zi, când am avut o convorbire telefonică cu domnul președinte Flutur, l-am asigurat că Guvernul are soluții financiare și tehnice pentru ca acest Palat Administrativ să fie reclădit”,a spus Cseke Attila în urma turului Palatului Administrativ Suceava.

La plecarea de la Palatul Administrativ Suceava, Cseke Attila a fost așteptat de mai mulți localnici ai comunei Șcheia, nemulțumiți de faptul că pe străzile lor nu au ajuns utilități de nicio culoare.

Ministrul Dezvoltării și-a programat pentru data de 12 martie să viziteze Spitalul Vechi la blocul pentru medici, Spitalul Nou, Palatul Administrativ Suceava, Spitalul Municipal Rădăuți, bazinul de înot Rădăuți, Putna și Câmpulung Moldovenesc (Liceul Tehnologic nr. 1 și Școala Gimnazială „George Voevidca”).

Alte știri despre acest subiect:

Primarul Ion Lungu a întrerupt vizita făcută de ministrul Dezvoltării Cseke Attila la Spitalul Județean Suceava pentru a se lăuda cu planșa de la Sala Polivalentă

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila (UDMR), în vizită de lucru la Spitalul Județean Suceava. Acesta susține că va sprijni investițiile care vizează domeniul sănătății

sursa video: Monitorul de Suceava

Adauga comentariu