VIDEO Momentul în care un activist de mediu apropiat de-al lui Daniel Bodnar este atacat cu toporul

Momentul în care activistul de mediul Dănuț Ghinghiloschi a fost atacat cu toporul de patronul unei firme de transport a fost filmat de tânăr. Agresorul a fost reținut în arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore.

Incidentul s-a produs joi după-amiază, la câteva ore după atentatul la viață asupra lui Daniel Bodnar comis de fiul unui gaterist din Gura Putnei.

Dănuț Ghinghiloschi, un tânăr din Solca, județul Suceava, a întâlnit pe drum un camion încărcat cu lemne și pentru că avea suspiciuni asupra legalității transportului a rulat în spatele autovehicului.

În momentul în care camionul a ajuns la sediul societății SC Holz Transport SRL Marginea, Dănuț Ghinghiloschi a fost atacat cu toporul de Liviu Olăreanu, de 29 de ani, din comuna Marginea, administratorul societății SC Oliver Truck SRL Marginea.

Liviu Olăreanu lovește apoi cu toporul în geamul portierei stânga față. Tânărul șofer accelerează pentru a se îndepărta, dar agresorul lovește în geamul portierei dreapta spate, iar toporul pătrunde prin geamul spart și cade pe bancheta din spate.

Duminică, polițiștii au desfășurat activități de cercetare penală și au administrat probatoriu, dispunând față de Liviu Olăreanu măsura reținerii pentru 24 de ore.

Autorul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmând ca în cursul zilei de mâine sa fie prezentat parchetului și instanței competente pentru dispunerea măsurilor procesuale.

 Sursă material: www.stirisuceava.net

Adauga comentariu