VIDEO Municipalitatea suceveană a început curățenia orașului. Praful de pe străzi a fost ridicat în aer

Ieri, puțin înainte de ora 16.00, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi se lăuda pe Facebook cu faptul că municipalitatea a început să facă curățenie prin oraș.

„Orașul nu arată prea curat în această perioadă din cauza condițiilor meteo, motiv pentru care, chiar dacă suntem în sezonul de deszăpezire (15 nov.-15 mar.), am dat dispoziție să se curețe arterele și să se ridice resturile de zăpadă.
Deși acest proces va fi unul anevoios, temperaturile fiind scăzute (de cele mai multe ori nu depășesc gradul de îngheț în timpul zilei), vom rezolva această problemă, iar orașul va fi curățat.
Când vremea va permite, vor fi spălate inclusiv rigolele, chiar dacă este totuși 23 ianuarie.

Se execută lucrări de:
- îndepărtare zapadă/gheață din grămezile formate pe arterele principale (bvd. 1 Decembrie, str. Calea Obcinilor, bvd. 1 Mai, str. Universității, bvd. George Enescu, str. Ștefan cel Mare, str. Ana Ipătescu, str. Calea Unirii);
- întreținere curățenie străzi, trotuare și spații verzi;
- curățat rigole și măturat manual artere principale;
- măturat mecanizat trotuare și carosabil artere principale;
- spălat (când condițiile meteo permit) carosabil și trotuare artere principale;
- toaletat gard viu (str. Mărășești, str. prof. Leca Morariu, str. Oituz, str. Samoil Isopescu, str. Alexandru cel Bun)”, a spus viceprimarul pe pagina sa de Facebook.

Cu o oră înainte de postarea viceprimarului, o autoutilitară, cu volan pe dreapta, a fost surprinsă în timp ce încerca să curețe strada Narciselor, din cartierul Zamca. În filmarea de mai jos se poate observa cum praful pe care autoutilitara în aspira este suflat atât în lateralul acesteia cât și deasupra ei. 

Praful ridicat de această autoutilitară pe strada Narciselor ajungea în aer, în ochii trecătorilor și pe geamurile dinspre stradă.

După ce șoferul autoutilitarei a observat că este filmat, a oprit aspiratorul vehiculului și a accelerat deplasarea autoutilitarei.

 

Adauga comentariu