VIDEO Municipiul Suceava, satul fără câini, în care „bombarierii” își fac de cap punând în pericol viețile celor din jur. De mai bine de un an, un tânăr a pus monopol pe străzile orașului profitând că autoritățile moțăie: „Dă-i, dă-i, dă-i, dă-i, dă-i!”

Somnul adânc al autorităților din Suceava face din municipiul reședință de județ un loc numai bun pentru „bombardierii” își etalează tot ce au mai bun în căutarea atenției. Așa se face că, de cel puțin un an de zile, pentru câteva aprecieri pe canalul de TikTok, un tânăr se dă în stambă prin oraș, la volanul unui autoturism marca BMW. Individul a profitat de mai multe ori de asfaltul ud sau acoperit cu zăpadă pentru a face drifturi pe străzile din municipiul Suceava. Ultima filmare urcată pe platforma menționată este cea în care mașina a intrat derapând într-o curbă de pe strada Mihai Viteazu, iar prietenii șoferului sunt extaziați.

(Filmări din perioada 2020 - 2021)

BMW-ul din imagini prezintă un adevărat pericol public în momentele în care hoinărește pe străzile orașului fiind turat până indicatorul ajunge pe roșu și forțat să derapeze.

Trebuie menționat faptul că prin această distracție, tânărul nu doar s-a lăudat cu abilitățile sale, ci i-a umilit și pe polițiștii naționali și locali arătând că nimic nu îl oprește din a-și satisface pofta de adrenalină pe străzile Sucevei oricând și oriunde are chef. În imagini se poate observa cum șoferul se învârte cu BMW-ul în sensul giratoriu din centrul Sucevei până îl ia cu amețeală.

Pentru a fi mai greu de identificat, tânărul a cenzurat data în care a fost realizată una dintre filmări. Ghinionul acestuia ar putea fi atras de către camerele de supraveghere, care citesc numerele de înmatriculare, pe care Primăria Suceava le-a împrăștiat prin oraș. Dar, bineînțeles, acest lucru nu s-ar putea întâmpla atâta timp cât cei care ar trebui să asigure siguranța în oraș freacă menta în așteptarea zilei de salariu.

Această poftă de-a face drifturi cu mașina a fost și este în continuare întâlnită în rândul tinerilor, dar cei mai mulți și-o satisfac prin parcarea de la Iulius Mall, parcările de pe centura Sucevei, parcarea de la Jumbo sau prin alte parcări libere, unde riscul de a pune în pericol alte persoane (cu excepția spectatorilor și a pasagerilor) este foarte mic. Tânărul din imagini se pare că s-a plictisit de aceste parcări și a trecut la nivelul următor.

Menționăm faptul că filmările au fost adunate de pe canalul de TikTok „Cocobomba”, unde au fost urcate videoclipuri cu escapadele tânărului încă din 2020. Ultima filmare, cea de pe strada Mihai Viteazu, a fost urcată pe TikTok zilele trecute.

Vă amintim că nu demult pe străzile Sucevei a mai fost surprins un „bombardier” cu BMW, care gonea cu 140 km/h prin oraș și trecea pe culoare roșie a semafoarelor. În cazul acelui tânăr, din Șcheia, polițiștii l-au amendat cu peste 3.000 de lei și i-au suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile. Probabil știind că după ce va contesta amenda e posibil să scape mult mai ieftin, protagonistul de atunci râdea pe Facebook de măsurile pe care le-au luat polițiștii. 

Adauga comentariu