VIDEO Narcis Iliesi, fiul primarului din Moldovița, și-a pierdut cumpătul și a început să-l înjure pe un cetățean ce a descoperit un camion care a transportat necorespunzător lemne până în gaterul său

Astăzi, activistul de mediu Daniel Bodnar, cu sprijinul unor cetățeni ce i s-au alăturat, a descoperit un camion care transporta lemne încărcate necorespunzător pe raza comunei Moldovița. În primă fază, acest transport pare a fi încărcat cu bușteni într-un mod necorespunzător, deoarece unii bușteni depășeau lungimea remorcii. Astfel, acest transport a prezentat un adevărat pericol public.

Bodnar a urmărit camionul care a intrat în curtea gaterului lui Narcis Iliesi, fiul primarului comunei Moldovița, Traian Iliesi, respectiv SC NARILSERV SRL. Imediat ce a intrat în curtea gaterului respectiv, camionul a fost parcat, iar materialul lemnos din remorca utilajului a fost descărcat în grabă.

La un moment dat, la fața locului a ajuns Narcis Iliesi care s-a arătat profund nemulțumit de unul dintre cetățenii care l-au prijinit pe Daniel Bodnar. Iliesi nu a ezitat să adopte un vocabular necivilizat, înjurându-l pe cetățeanul menționat de cruci, biserici și nu numai. (MINUTUL 05.00)

Cu privire la acest transport, a fost anunțat serviciul 112, iar câțiva polițiști au intervenit la fața locului. 

Se pare că odrasla primarului din Moldovița nu poate fi oprită din a face afaceri cu lemne fără a încălca legea. În toate filmările realizate de Daniel Bodnar, Narcis Iliesi prezintă cu comportament sfidător, un limbaj obscen, dând impresia că lui nu îi poate face nimeni nimic.

În urma unei căutări pe inspectorulpadurii.ro, putem observa faptul că pentru transportul descoperit de Daniel Bodnar ar fi fost emis un aviz de însoțire a mărfii pentru 31,66 metri cubi de molid lemn rotund.

Despre Narcis Iliesi vă amintim că Ziar de Suceava a publicat mai multe articole:

Un nou complex de cabane construit ilegal a fost descoperit în satul Ciumârna, într-un loc de poveste

„Sifonarii” de la Direcția Silvică Suceava

Ce s-a ales de fabrica de cherestea din Moldovița a lui Omar Hayssam. Terenul a fost împărțit între fiul primarului și un consilier local PNL

O pădure întreagă fără acte găsită de polițiști la gaterul fiului primarului din Moldovița. Lemn de aproape 500.000 de lei confiscat de la Narilserv

Firma fiului primarului din Moldovița este una dintre societățile vizate de ancheta de la Direcția Silvică Suceava privind deturnarea unor licitații

Despre Traian Iliesi vă amintim că Ziar de Suceava a publicat mai multe articole:

Angajații de la Primăria Moldovița se plâng că sunt terorizați de primar: „Suntem terorizați. Nu avem voie să vorbim cu nimeni în sat”

Limbajul de golan al primarului din Moldovița, supărat pe localnicii care îi poartă grija

Afaceri de familie între primarii de la Moldovița și Vatra Moldoviței

Elevii din Moldovița, puși în pericol cu bună știință. Apa menajeră de la școala din localitate este adusă dintr-un râu în care se scaldă gunoaiele: „Doamne ferește să nu ne trezim cu vreo epidemie”

Nesimțirea dusă la rang de artă. Primăria Moldovița ar arunca pământ peste gunoaiele de pe malul râului cu nume omonim:„Nu este nici trafic de persoane, nu este nici trafic de armament, sunt gunoaie, ceva obișnuit”

Primăria Moldovița a fost amendată cu 15.000 de lei pentru că nu s-a descotorosit de celebra groapă de gunoi ilegală: „Ce e așa de grav, doar așa e peste tot”

Camionul Primăriei folosit în interes propriu de edilul comunei Moldovița. Mai multe traverse de cale ferată de la Mocăniță au fost descărcate la ferma lui Traian Iliesi: „Lasă-mă în pace uă!”

DREPT LA REPLICĂ. Patronul Mocăniței din Moldovița susține că i-a dat traversele de cale ferată unui fiul de-al lui Traian Iliesi. În schimbul traverselor Iliesi a oferit lemne din gaterul familiei

Drama unui sucevean plecat la cules de sparanghel în Germania. Primarul din Moldovița l-a lăsat fără cele aproape șase hectare de pășune pe care își păștea vacile

 

 

Adauga comentariu