VIDEO „Necăjiții” cu mașini de lux, care l-au bătut pe activistul de mediu Daniel Bodnar au fost reținuți pentru 24 de ore

Gheorghe Marin Rîpanu și Samuel Ion Băcilă, cei doi agresori care l-au atacat, sâmbătă seară, pe activistul de mediu Daniel Bodnar, au fost reținuți în arestul IPJ Suceava, duminică seară, pentru 24 de ore. 

Incidentul a avut loc la Marginea, în fața Atelierului de Împletituri al Direcției Silvice Suceava, după ce poliția a fost sesizată despre un transport suspect de bușteni. Daniel Bodnar și Iulian Ureche intenționau să asiste la inventarierea materialului lemnos.

Agresiunea s-a petrecut de față cu polițiștii care au fost la rândul lor îmbrânciți de atacatori.

Activiștii de mediu au fost atacați de mai multe persoane din Voievodeasa, Sucevița. Doi dintre agresori l-au lovit pe Daniel Bodnar, după care au aruncat cu pietre în mașina lui, provocându-i distrugeri.

Gheorghe Marin Rîpanu și Samuel Ion Băcilă au fost reținuți în arestul IPJ Suceava. Cei doi sunt cercetați penal pentru lovire, amenințare și distrugere.

După inventarierea transportului, polițiștii au constatat mai multe nereguli privind cantitatea totală și numărul de piese trecute în avizul de însoțire, aplicând o amendă de 5.000 de lei.

Inspectorii ISCTR Suceava au aplicat o amendă de 2.800 de lei șoferului, pentru depășirea lungimii încărcăturii, și o amendă de 6.000 de lei pentru refuzul cântarului.

sursa material: stirisuceava.net

VIDEO Autoritățile au dat amenzi în valoare totală de aproape 14.000 de lei după ce a fost verificat transportul suspicios sesizat de echipa activistului de mediu Daniel Bodnar. Cel din urmă a fost bătut de un „necăjit” cu Jaguar

VIDEO LIVE Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost bătut de față cu polițiștii. Un „necăjit” cu Jaguar l-a înjurat, amenințat și lovit pe Bodnar pentru că a sesizat 112 cu privire la un transport de lemne suspiciosAdauga comentariu