VIDEO Nedea Gheorghe, posibilul candidat pentru funcția de primar al Sucevei, a fost amenințat în autobuz după ce nu și-a plătit biletul

În urmă cu câteva minute, Gheorghe Nedea, posibil candidat pentru funcția de primar al municipiului Suceava, a fost amenințat cu bătaia de un cetățean într-un autobuz TPL din oraș. Deoarece controloarea din autobuz nu avea să îi dea rest lui Gheorghe Nedea, acesta nu și-a plătit biletul pentru cursa cu autobuzul. Pe urmă, Nedea a fost implicat într-o ceartă în mijlocul de transport public. În timpul scandalului, acesta a fost înjurat și amenințat de către un alt bărbat din respectivul autobuz.

La un moment dat, Nedea, un prieten de-al său și bărbatul care-l amenințase au coborât în stația de la Bancă. Bărbatul care îl amenințase pe Gheorghe Nedea și-a dat masca jos de pe față imediat ce a coborât din autobuz și a continuat să îl jignească pe cel care ar putea ajunge noul edil al Sucevei. Individul i-a spus prietenului lui Nedea că îi va sparge telefonul cu care filmează.

În timpul scandalului ce a avut loc pe trotour, Nedea a ajuns chiar pe carosabil pentru a se feri de un posibil contact fizic cu celălalt bărbat.

Clipele prin care a trecut Gheorghe Nedea pot fi urmărite în live-ul său. Vă amintim, municipiul Suceava se află în continuare în carantină din cauza epidemiei de coronavirus.

 

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție. Dar, filmarea i-a sfârșit în momentul în care Nedea le-a arătat oamenilor legii imaginile în care se observă că a fost amenințat.

Trebuie menționat și faptul că în filmare, posibilului candidat la Primăria Suceava poartă mască de protecție deși el nu crede în existența coronavirusului. În urmă cu câteva zile, acesta asemăna măștile de protecție cu botnițele.

Adauga comentariu