VIDEO Noaptea derbedeii își fac de cap prin Suceava în timp ce autoritățile moțăie. Doi indivizi au vandalizat o scară de bloc și o mașină din cartierul George Enescu de mai multe ori, fără a fi opriți

Aseară, în jurul orei 23.00, doi tineri au făcut ravagii într-un bloc din cartierul George Enescu, din municipiul Suceava, dar și în fața acestuia. Cei doi indivizi au făcut un scandal monstru urlând, trântind și distrugând tot ce le-a ieșit în cale în zona respectivei scări de bloc.

Scara de bloc luată în vizor de scandalagii se află în renovare, motiv pentru care la parter se aflau mai multe materiale și ustensile.

În urma indivizilor a rămas o mizerie greu de explicat. Din filmarea de mai jos se poate observa faptul că scandalagii au încercat să văruiască cu un trafalet asfaltul din fața scării, au spart cel puțin trei găleți cu var și au întins conținutul prin scară și în fața acesteia, au stropit cu var o mașină parcată în apropiere, au întins prin var un prelungitor, au rupt un sac cu glet și au întins conținutul acestuia și au aruncat sculele muncitorilor pe unde au apucat.

În timpul demonstrației niciun localnic nu a ieșit afară sau la geam pentru a îi împiedica pe cei doi indivizi.

După această zarvă, scandalagii au plecat, iar după circa 10 – 15 minute au revenit la fața locului, au mai stricat câte ceva și iar au plecat.

Cel mai probabil scandalagii vor rămâne neidentificați, iar motivul manifestației va rămâne necunoscut, așa cum s-a întâmplat în majoritatea distrugerilor ce au avut loc la nivelul scărilor de bloc din municipiul reședință de județ.

Vă amintim faptul că autoritățile dau impresia că intenționat nu se complică pentru a afla cine sunt indivizii care produc astfel de distrugeri, probabil pentru a nu îi supăra pe interlopii din oraș, care manipulează și terorizează tinerii zonei pentru a le vinde drogurile.


Tinerii suceveni sunt manipulați și terorizați în continuare de interlopi pentru a le vinde drogurile, în timp ce autoritățile dau impresia că îi sprijină pe agresori prefăcându-se că au orbul găinilor

Zeci de polițiști suceveni au confiscat lemne în valoare totală de circa 3.000 de euro de la trei firme și i-au venit de hac unui individ ce transporta doi metri cubi de lemn de foc, în patru zile

Procurorii de la DIICOT Suceava și polițiștii de la BCCO au ochi doar pentru micii traficanți de droguri din Suceava. Aceștia și-au unit forțele pentru a-i veni de hac unui tânăr ce avea câteva grame de canabis în mașină

 

Comentarii

Gabriel Radu

19.06.2021 12:19
Pacat de scule si material, dar bulangiul ala cu numere de bucuresti de aproape a parcat in scara merita mai mult...

Adauga comentariu