VIDEO Noile autobuze electrice, neavând traseul notat nicăieri, au nevoie de „șoareci” de maxi-taxi

În ultima lună municipallitatea s-a lăudat neîncetat cu faptul că vor fi aduse în Suceava 25 de autobuze electrice. Până la urmă, acestea au ajuns în municipiul reședință de județ chiar în campania electorală.

După ce au ajuns în Suceava, edilul a anunțat că timp de două săptămâni aceste autobuze vor fi probate și cetățenii se vor putea plimba cu ele gratuit. 

De când au fost scoase pe traseu în probă, noile autobuze, care ar fi venit cu manetele pentru semnalizare montate pe partea dreaptă a volanului, au staționat uneori prin oraș din cauza unor defecțiuni. 

Se poate observa faptul că pe autobuze nu este trecută rută pe care o parcurg acestea. Astfel, pasagerii sunt nevoiți să întrebe șoferul în ce parte se îndreaptă. Pe noile autobuze electrice scrie doar „Autobuze electrice pentru Suceava”/„Primaria Suceava”.

În această situație, ar fi nevoie în noile autobuze de un „șoarece” care să anunțe stațiile următoare, așa cum se practica în maxi-taxi în urmă cu mai bine de 15 ani. În prezent, cât timp autobuzele se află în „probe tehnologice” șoferii anunță traseul autobuzului.

Adauga comentariu