VIDEO Noul loc de joacă din centrul Sucevei, situat la doi pași de niște toalete publice împuțite, a fost inaugurat de municipalitate aproape ca-nainte de '89. Aleile și foișorul din zonă bălteau când primarul se lăuda

Astăzi, Andrei Neșculescu, cunoscut sub numele de „Clovnul Bobo”, care candidează independent pentru funcția de primar/consilier local al municipiului Suceava, a arătat faptul că înainte de a fi inaugurat noul loc de joacă din centrul municipiului reședință de județ, angajații Primăriei au spălat pavelele și foișorul din apropiere pentru a da bine în mass-media.

Chiar dacă foișorul și pavelele au fost spălate până să ajungă primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovsci, rămând bălți atât în foișor cât și pe alei, toaletele publice nu au avut parte de același tratament, fiind murdare și împuțite ca de obicei.

MINUTUL 01.00 - 02.32

În această dimineață, cu trei zile înainte de alegerile locale, actualul edil al municipiului Suceava a inaugurat un nou loc de joacă în centrul Sucevei, construit de firmele de salubrizare Ritmic și Diasil. Respectivul loc de joacă este considerat ca fiind un „kitsch” de către unii localnici. 

Adauga comentariu