VIDEO Numărul de înmatriculare al BMW-ului cu care un „bombardier” pericol public gonește nebunește prin Suceava a fost surprins de camerele de supraveghere

Cotidianul Ziar de Suceava a intrat în posesia înregistrărilor camerelor de supraveghere de pe Calea Unirii din municipiul Suceava, în care apare „bombardierul” cu BMW care gonea cu 140km/h prin municipiul reședință de județ fentând semafoarele. În imagini se poate observa clar numărul de înmatriculare al autoturismului în cauză.

Pe Facebook, pe profilul lui Andrei Hlamagă a putut fi găsit un video în care este prezentat autoturismul marca BMW cu numărul de înmatriculare surprins de camerele de supraveghere în filmarea de mai sus.

Când Ziar de Suceava a publicat știrea despre BMW-ul care circula cu 140km/h prin Suceava fentând semafoarele, Andrei Hlamagă a adăugat un comentariu spunând: „probabil fugea sa nu l prindă restricția de la orele 22”. Ulterior, tânărul a șters respectivul comentariu.

În plus, prin luna iunie a anului 2021, același tânăr a convins un echipaj de poliție să tragă pe dreapta după ce a spus prin stație: „Colegul cu mârțoaga de Poliție din centru mă recepționezi, că văd că ai stație?”. Camera de bord a tânărului a filmat momentul, iar filmarea a fost distribuită pe Facebook de către Andrei Hlamagă. La scurt timp, video-ul a devenit viral pe rețelele de socializare.

Așadar, oamenii legii ar ști de unde să încearcă cercetările în cazul în care ar avea chef să îl identifice pe tânărul care conducea un BMW prin municipiul Suceava având 140km/h și pe centura Sucevei având 220km/h.


Un „bombardier” pericol public a gonit cu 140km/h prin Suceava fentând semafoarele, probabil crezându-se în filmele cu Jason Statham

„Bombardierul” pericol public care a gonit cu 140km/h prin Suceava fentând semafoarele a încercat să decoleze cu BMW-ul de pe centura Sucevei? Acesta a fost filmat conducând cu 220km/h

 

 

Adauga comentariu