VIDEO O armată, în frunte cu Ion Lungu, a strâns gunoaiele din Parcul Șipote și Pădurea Zamca. Edilul a „mușcat” din cei care și-au permis să strângă gunoaiele înaintea lui: „Am așteptat practic să se termine iarna, pe românește”

Astăzi, reprezentanții Primăriei Suceava, inclusiv primarul și cei doi viceprimari, împreună cu mai mulți lucrători ai firmelor de salubrizare Diasil și Ritmic au efectuat umăr la umăr muncă de teren. Mai exact, aceștia au cules gunoaiele aruncate aiurea în Parcul Șipote și în Pădurea Zamca.

La această acțiune au participat peste 80 de persoane. 

Cu privire la această acțiune de igienizare, edilul Sucevei a ținut morțiș să se scutează de vină bătându-le obrazul celor care în ultima vreme au cules gratuit gunoaiele din parcurile și pădurile Sucevei și/sau au anunțat că urmează să se pregătească să curețe orașul.

MINUTUL 10.52

„Văd că este, mă rog, o competiție, cine fură startul mai repede. Am anunțat încă de la începutul sau de la sfârșitul iernii că vom face campanie de curățenie în Parcul Șipote și în Pădurea Zamca. Am așteptat practic să se termine iarna, pe românește”, a spus Ion Lungu.

Nu trebuie uitat faptul că Ion Lungu dă dovadă de generozitate când vine vorba proiecte și acțiuni anunțate, doar că nu toate sunt și realizate. Probabil în viziunea edilului mai importante sunt promisiunile decât acțiunile.

Poate cea mai cunoscută și veche promisiune a edilului este Sala Polivalentă din Suceava. Spre norocul primarului, recent Gheorghe Flutur a rezolvat „gogoașa” edilului, plimbată ani în șir, și a anunțat aprobarea proiectului privind Sala Polivalentă.

Anul trecut, cotidianul Ziar de Suceava a arătat că doar 35.42% din promisiunile electorale pe care le-a aruncat Lungu în campania din 2016 au fost realizate până în 2020.

Cel mai probabil, Ion Lungu a realizat faptul că iarna a trecut după ce prorectorul Mihai Dimian a strâns mai mulți saci cu gunoaie din Parcul Șipote și la circa o zi după ce suceveanul Andrei Bacoș a anunțat că organizează cea mai mare acțiune de ecologizare în municipiului Suceava.  

 

 

 

 

Adauga comentariu