VIDEO O chelneriță care a lucrat trei zile la Primăria Vatra Moldoviței a ajuns peste noapte inginer la Apele Române deși habar n-are nici măcar cum se măsoară debitul apei

Jurnaliștii de la Recorder au făcut public un nou caz al unei persoane care a fost angajată pe criterii politice. Simona Iancu, o tânără care a lucrat ca chelneriță într-un bar, timp de patru ani de zile, a fost angajată timp de trei zile la Primăria Vatra Moldoviței pentru a putea fi detașată ulterior la Apele Române pe funcția de inginer, deși nu are nici un fel de pregătire în domeniu.

Reporterii de la Recorder au arătat faptul că Gabi Musteață, director tehnic în cadrul Administrației Bazinale de Apă Prut – Bârlad, Administrația Națională „Apele Române”, a fost practic obligat să accepte angajarea Simonei Iancu, o apropiată a lui Petru Avram, directorul Administrației Bazinale de Apă Prut – Bârlad, Administrația Națională „Apele Române”.

Tânăra a susținut un interviu în fața lui Gabi Musteață și s-a dovedit total incompetentă. Aceasta pur și simplu nu are habar despre cum se calculează debitul apei, aria triunghiului sau care sunt malurile unui râu.

Chiar și așa, Simona Iancu a devenit inginer la Serviciul Situații de Urgență – Inundații Administrația Națională „Apele Române”.

În mod normal, postul Simonei Iancu se ocupă prin concurs, însă cum în perioada stării de alertă concursurile pentru posturi sunt suspendate, directorul Petru Avram a găsit o portiță pentru angajare, respectiv detașarea dintr-o altă instituție publică. Astfel, tânăra a fost angajată pentru trei zile la Primăria Vatra Moldoviței pentru a putea fi transferată la Apele Române.

Directorul Gabi Musteață a făcut public această angajare total neoportună, iar ca drept răsplată a fost concediat, fiindu-i desființat postul.

Sursa foto: www.recorder.ro

Adauga comentariu